Odegard ostaje u Madridu?

Autor: Stevan Milovanović
nedelja 09.08.2015.
15:13
Izvor: Sportske.net

Izgleda da od pozajmice u neki drugi klub neće biti ništa!

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Real Madrida ozbiljno razmišlja da zadrži Martina Odegarda u prvom timu ove sezone, javljaju španski mediji!

Najveće interesovanje za talentovanog Norvežanina je pokazao Seltik, ali izgleda da će ostati kratkih rukava.

Mediji navode da iako Odegard ode iz Reala u neki drugi klub verovatno neće dobiti priliku da konstantno igra u prvoj postavi, te Benitez razmatra da zadrži Martina u timu i tako mu pruži priliku da dobije veću minutažu i pre nego što je bilo ko očekivao.

Postoji i opcija da Odegard ove sezone trenira sa prvim timom, a nastupa za Real Madrid B, međutim za takvu opciju postoje veoma male šanse.

Seltik je najviše zagrizao za Martina jer je novi menadžer kluba postao Roni Deila, koji je bio trener 16-godišnjem fudbaleru i u njegovom bivšem klubu, Stromsgodsetu.

Real Madrid upravo sada, od 15h igra prijateljsku utakmicu u Norveškoj protiv Valerenge, i mladi Norvežanin jeste u prvom timu kraljevskog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Denis Split
Sunday, 09.08.2015
15:38

Priča se o tom malom Odegardu ka da je Messi ili Ronaldo ili tko zna kakva igračina. Na kraju će završit u Celti Vigo za par godina. Smješno.

avatar
Los Vikingos
Sunday, 09.08.2015
15:32

Odegard nije pruzio onoliko koliko se to od njega ocekivalo za Castilju, nije bio najbolji tamo, ali razlog tome je verovatno zato sto se jos uvek nije u potpunosti uklopio. Moje misljenje je da ga daju na pozajmicu u nekom timu iz Primere, tipa Las Palmas, Getafe, Granada, Eibar...negde gde ce imati dovoljno prostora da se pokaze.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 09.08.2015
15:26

Zivkovic iz Partizana je primer kada neko ima bas svjetski potencijal,kod Odegarda to nisam primjetio.

avatar
Sunday, 09.08.2015
18:47

cekaj ima vremena,decko je mladji 2 godine,a trebao je da predje npr u PSV ili Ajax kako bi vise napredovao,a onda sa 20+ god u Real.

avatar
Madridista
Sunday, 09.08.2015
19:16

Evo izvini ali ja ni u Barsinoj skoli ne vidim nikog ko je primjer svjetskog potencijala, nije bio Munir los ali propade.