Odbio Valensiju, hoće u PL!

Autor: Lazar Mitrović
sreda 27.01.2016.
11:18
Izvor: Sportske.net

Španski fudbaler ima veliku želju da zaigra na 'Ostrvu'.

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

Vezista Fiorentine, Mario Suarez, nije se najbolje snašao u Seriji A, i uskoro bi mogao da promeni sredinu.

Španac je u klubu iz 'grada renesanse' odigrao 8 mečeva i postigao 1 pogodak u redovima ekipe koju predvodi Paolo Souza.

Bivši fudbaler Atletiko Madrida, nalazi se 'na korak' prelaska u redove ekipe Votforda, koju predvodi njegov sunarodnik Kike Flores.

'Stršljenovi' se trenutno nalaze na desetoj poziciji na tabeli Premijer lige, a ambiciozan projekat kluba sa 'Vikaridž Rouda' mogao bi da bude upotpunjen dovođenjem povremenog reprezentativca 'Crvene Furije'.

Bivši fudbaler 'Jorgandžija' je, prema navodima Diaria, odbio veoma unosnu ponudu Valensije, zbog velike želje da zaigra u Premijer ligi.

Votford je, nakon odličnog perioda, upao u seriju loših rezultata, pa bi osveženje na sredini terena bilo značajno, kako bi se klub vratio na pravi kolosek.

Nema sumnje da bi fudbaler, koji je sa Atletikom osvojio titulu u Primeri, i nastupao u Ligi šampiona, svojim iskustvom bio od velikog značaja ekipi Votforda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 27.01.2016
14:43

Zna covek koja je liga najjaca.

avatar
Stefaninho
Thursday, 28.01.2016
19:52

Ha ha ha, Atletiko bi vas rastavio bre

avatar
Tuesday, 26.07.2016
22:34

Nema te nesto...

avatar
Miloš984
Wednesday, 27.01.2016
14:16

Ne svidja mi se odabir nekog prosecnog (nekada i van prosecnog) kluba iz PL,a u isto vreme odbijanje jace ekipe u nekoj od ostalih liga (spanske,italijanske,francuske) sa kojima bi igrac igrao LE ili cak i LS.Znam,mnogi ce reci NOVAC,ali ima valjda nesto i vise od toga...