Odbijena ponuda za Bejla?

Autor: Boris Jovanović
utorak 30.12.2014.
10:00
Izvor: Sportske.net

Real izgleda propustio priliku da zabeleži novi svetski rekord, a iza nepristojne ponude nije bio Mančester Junajted!

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Informacija je prostrujala sinoć Španijom, mada nije dobila potvrdu, navodno je Čelsi nudio 130 miliona evra za Gareta Bejla!

U Realu nisu želeli da razgovaraju o mogućnosti da prodaju najskupljeg igrača na svetu, a danas je Florentino Perez rekao da ne može da zamisli Real bez Velšanina.

Priča o eventualnom povratku Bejla na ostrvo i dalje dobija značajno mesto u svim medijima, sele ga u Junajted, sada i u Čelsi, navodno mu "Los Blankosi" spremaju zamenu u liku Edena Azara.

Realu je potreban novac kako bi otkupio Belgijanca koji je nedavno potpisao novi ugovor od "Plavaca", ali to je gotovo nemoguća misija, čak i za kralja transfera Florentina Pereza.

Da li bismo mogli da vidimo trampu Bejl - Azar?

Teško, niti bi se Realu to isplatilo u ovom trenutku. Nije sporno da oni vide Belgijanca kao zamenu za Kristijana Ronalda, ali tek za par godina. U ovom trenutku to ne dolazi u obzir, a ni navodni dolazak Marka Rojsa ne bi naterao španskog giganta da proda Bejla, čak ni za novi svetski rekord.

Ono što je cilj kluba u narednim godinama je da podmladi tim, da zameni Kediru, Kasiljasa i još par starijih igrača, i ne bi trebalo očekivati veće promene.

Mada, da ipak sačekamo leto, isto se pričalo i posle osvajanja "Desime", pa su Merengesi pretumbali stvari u želji za publicitetom i novim "Galaktikosima".

Za sada im se nema šta zameriti...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fudbalski objektiv
Tuesday, 30.12.2014
11:29

nisu u čelziju ludi da puste azara za bejla. bejl je trenutno samo prosječan igrač dok je azar igračina

avatar
Kroos #8
Tuesday, 30.12.2014
12:23

Prosecan igrac??? Hahaha, smesan si, sta je taj Azar uradio nesto bitno dosad, gde je bio u veliim utakmicama u ligi sampiona?

avatar
SteveO
Tuesday, 30.12.2014
16:08

Azar igracina hahahaha.Momak ima samo dobar dribling i nista vise.Bejl je kompletan igrac.

avatar
fcb
Tuesday, 30.12.2014
14:41

bejl nikako nije prosjecan igrac, ali ove sezone je azar sigurno bolji od njega

avatar
Carina
Tuesday, 30.12.2014
13:12

Zato sto on nije zeljan paznje kao Ronaldo. Kad smo igrali u Parizu prosle godine, uzeo loptu, usao u kazneni, izborio penal i dao gol. Posle toga je bio povredjen, a protiv Atletika je igrao tek na Mostu, kada je bio rovit i morao da se podredi timu, jer je takva bila taktika.