Očekivano - "Kraljevi" prate Kejna!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.02.2015.
22:20
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama pouzdanih medija u Londonu, Hari Kejn je najnovije ime na listi želja Florentina Pereza i Real Madrida.

Beta/AP Photo/Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/Nick Potts/PA

Povezane vesti

Hari Kejn je impresionirao svojim igrama ove sezone, najbolji je strelac među napadačima Premijer lige u svim takmičenjima, postigao je 22 gola u sezoni od čega je 12 postigao u Premijer ligi, a na poslednjem meču je skoro sam pobedio Arsenal postigavši dva gola u pobedi od 2:1.

Igra u fenomenalnoj formi, pa je normalno da se za njega zainteresuju velike ekipe, među njima prvi Real Madrid.

Ovaj 21-ogodišnji fudbaler je već duže vreme praćen od strane Real Madrida, a prema informacijama "London Evening Standard" lista njega su skauti Real Madrida posmatrali čak tri puta u poslednjih mesec dana.

Kejn je poslednjeg dana prelaznog roka potpisao novi ugovor sa Totenhemom, u pravi čas po "Sparse", prema kome će ostati na "Lejnu" sve do 2020. godine.

Pomenuti britanski medij napominje da su skauti "Kraljeva" bili impresionirani onim što su videli od strane Harija Kejna i nakon prve posete, a da je utisak mogao da bude samo bolji nakon poslednjeg meča sa Arsenalom gde je on postigao dva gola.


Znamo da Real Madrid i Totenhem imaju sjajnu saradnju, Modrić i Bejl su već "Galaktikosi", ali je Danijel Levi, vlasnik kluba iz Londona uspeo da uzme najveće moguće sume za njih u tom trenutku.

Kejn, onako skromno, rekao je da ne želi da napusti Totenhem.

"Ne vidim zašto bih ja želeo da odem. Totenhem je veliki klub koji raste iz godine u godinu. Nastaviću da se razvijam ovde, želim da ostanem što je duže moguće.

Ako ostanem ovde narednih deset godina biće to nešto veliko za mene. Ima dosta igrača koji jedva čekaju da se oprobaju u drugim ligama, ali ja želim da ostanem u Totenhemu mnogo, mnogo godina.
", rekao je Kejn.

Ne izgleda verovatno, ali u pitanju je Real Madrid koji upire prstom ka njemu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke