Novi obrt - Italijanski klub "krade" Ibru!?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.06.2016.
17:27
Izvor: Sportske.net

Saga oko budućnosti Zlatana Ibrahimovića nikako da se okonča.

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Mnogi bi rekli da ih transfer spekulacije vezane za Ibrahimovića podsećaju na latinoameričku telenovelu i ne bi puno omašili.

Najpre je bio na pragu Milana, pa je potom bilo priče i o odlasku u SAD, a do dana današnjeg je kao glavni favorit za njegov potpis važio Mančester Junajted.

Pominjalo se u međuvremenu da će Ibra ići i na Olimpijske igre, što bi odložilo priče o nastavku njegove karijere do avgusta, ili čak septembra, ali je od juče jasno da je Ibrahimović završio sa švedskim fudbalom.

Švedska fudbalska reprezentacija je završila takmičenje na Evropskom prvenstvu, a Ibrahimović je rešio da se povuče iz reprezentativnog fudbala.

To je bio signal za sve novinare širom sveta da ga već presele u Junajted, a sada bi cela priča mogla da dobije neočekivan obrt.

Naime, već neko vreme se čeka na potvrdu o preuzimanju jednog od najvećih italijanskih klubova od strane kineskog konzorcijuma.

U pitanju je naravno ekipa Milana, a najnovije vesti iz Italije navode da će odmah nakon poreuzimanja kluba, Kinezi krenuti po Švedskog reprezentativca i bivšeg igrača "Rosonera" Zlatana Ibrahimovića!

Oni su spremni da mu ponude jednogodišnji ugovor težak 11 miliona evra.

Sve ovo je navelo Ibrahimovića da sačeka sa odlukom još makar nedelju dana, kako već nije dovoljno čekao, jer bi do 30. juna kineski konzorcijum trebalo i zvanično da preuzme klub od Berluskonijevih.

Sa Ibrahimovićem nikad nije dosadno, te smo uvereni da ovo nije kraj sage oko njegove budućnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 24.06.2016
14:46

Овде ће Мурињо донети превагу, пазите шта вам кажем!

avatar
Friday, 24.06.2016
22:51

I ja isto mislim...

avatar
Friday, 24.06.2016
23:38

Да Мурињо није тренер Јунајтеду, Ибра сигурно НЕ БИ дошао у Јунајтед. Овако, пошто је Жозе тренер Јунајтеда, Ибра стиже у Јунајтед убрзо!

avatar
mrancic
Thursday, 23.06.2016
19:58

Samo da ne bude cirkus kao sa Ramosom prosle godine.Ne licimi to na Murinja.

avatar
Rossoner
Thursday, 23.06.2016
18:09

Ovo je više dosadno nego zanimljivo...

avatar
Friday, 24.06.2016
14:47

Слажем се (иако претендује да пређе у мој омиљени клуб)...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 23.06.2016
17:39

revolta ce udariti kap sto posto

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 23.06.2016
17:35

Ma kakvi, nece se to kod nas resiti do kraja juna, odlaze se do sredine jula, predvidjeno je novo pomeranje od nekih nedelju do dve nedelje i izvesno je da cemo uci u jos jedan prelazni rok sa potpuno neresenim statusom, a, da citava stvar bude gora, tada bi bio potpisan samo neki preliminarni ugovor, predugovor. Ko zna sta ce iz svega toga proisteci.

avatar
Thursday, 23.06.2016
17:32

Može, bolje bi legao Milanu nego MUFC - u, iako su to moja dva omiljena tima... samo se nadam da se u Milanu napokon promeni vlasnička struktura!!!