Novi "napad" Van Gala na Mirandu?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 18.12.2014.
14:28
Izvor: Sportske.net

Problemi sa povredama u odbrani Mančester Junajteda ne prestaju, Van Gal će u januaru sigurno dovesti jednog štopera, a prvi pik je Miranda iz Atletika.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Miranda je letos bio blizu Čelsija, ali Atletiko Madrid nije hteo da ga pusti ni za funtu manje od 24 miliona, koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Ipak, povreda Brazilca dala je priliku Urugvajcu Himenezu koji je oberučke prihvatio, i mladi štoper Kolčinjerosa je sada zalog za budućnost Simeonea.

Miranda više nije nezamenjiv, a imajući u vidu da Brazilac ima 30 godina, moguće je da će ga Atletiko pustiti da ode u januaru.

Van Gal u njemu vidi čoveka koji će stabilizovati odbranu u ovom prelaznom periodu, dok se gradi novi Junajted i neće žaliti novac da ga dovede.

Junajted će, navodno, poslati ponudu "tešku" 20 miliona funti, a iako je ta ponuda niža od otkupne klauzule koja postoji u Mirandinom ugovoru, veruje se da će promenjene okolnosti dovesti do toga da Atletiko ipak prihvati ovu ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 18.12.2014
15:33

Svako ko da 20 miliona funti za tridesetogodisnjeg stopera nije sasvim svoj. Pa Zoze hoce 25 da ponudi za Varana koji je jos tinejdzer i koji ima 10 godina karijere pred sobom

avatar
The Real Man
Thursday, 18.12.2014
15:49

Pa zoze moze samo da ponudi 25 za Varana... ja bi mu dao i Ronalda za 30 ako bas hoce

avatar
The_King7
Thursday, 18.12.2014
16:08

sta ti pricas ,koga boli briga sta chelsea hoce ,miranda je top top stoper i moze odigrat jos 3 4 sezone 100% na vrhunskom nivou