Novi levi bek na meti Junajteda, da li je Šou "odzvonilo"?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.01.2017.
23:28
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Sautemptona će po svemu sudeći morati da potraži novi angažman.

BETA/AP Photo/Laurent Dubrule
BETA/AP Photo/Laurent Dubrule

Povezane vesti

Luk Šo je na "Old Traford" stigao kao veliko pojačanje i fudbaler koji bi mogao da predvodi odbranu "Đavola" u budućnosti.

Povrede su ipak uzele maha, Šo se zbog toga nije naigrao u Junajtedu, nastupio je na svega 41 utakmici u dresu tima iz Mančestera za prethodne dve i po sezone.

Čini se da zbog čestih povreda nije pokazao nikakav napredak u svojoj igri i to brine Murinja.

Neki mediji idu čak toliko daleko i prenose da je Portugalac "digao ruke" od levonogog fudbalera, a nova pisanja donekle potvrđuju tu priču.

Naime, pisali smo da je Junajted zainteresovan za levog beka Seltika Kjarana Tirnija, a sada se u medijima pojavila i informacija da je na radaru Mančestera i levi bek Monaka Bendžamin Mendi.

Mendi je produkt čuvene Avroev škole, tri sezone je branio boje Olimpik Marseja pre nego što se ovog leta preselio u Monako.

U dresu "Kneževa" je prilično standardan, odigrao je 14 mečeva u svim takmičenjima (tri nastupa u Ligi Šampiona), a upisao je i tri asistencije (dve u LŠ).

Branio je boje svih omladinskih selekcija Francuske, po mnogima kandidat je da zaigra i za seniorsku selekciju "Galskih petlova".

Zbog svega priloženog, čini se da u Junajtedu više nemaju strpljenja za Šoa, videćemo da li već u ovom prelaznom roku može da dođe do rokade na poziciji levog beka u timu Žozea Murinja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 19.01.2017
15:31

Bitno da je crnac. Dovedite ga!

avatar
Miloš984
Thursday, 19.01.2017
13:04

Neka dovedu Rodrigeza iz Volfsburga, a Šo neka bude druga opcija, ne bih voleo da ga prodaju.

avatar
Thursday, 19.01.2017
03:17

Klope reaguj. Klop bi ga preporodio.

avatar
Thursday, 19.01.2017
00:40

Šo je dobar igrač, veoma je brz i jak, takođe je i solidan u defanzivi... ali nije dovoljno dobar tehničar i slab je organizator napada, možda to nije presudno za beka, ali je jako važno, pogotovu za velike klubove koji stalno igraju protiv pretežno zatvorenih ekipa. Ipak on može mnogo da napreduje ako ga zaobiđu povrede, mlad je, a i tek se oporavio od preloma noge - Ja bih mu ipak dao šansu ( osim u slučaju kada bi doveli Alabu - meni jednog od omiljenih igrača).

avatar
Thursday, 19.01.2017
03:15

Šo i Alaba su k'o Bog i šeširdžija.

avatar
Thursday, 19.01.2017
14:25

Iz tvog komentara bi se zaključilo da je Alaba šeširdžija, a Šo Bog. Alaba je trenuto daleko bolji od Šoa, pre svega zato što je kompletniji igrač, iako je Šo u nekim segmentima bolji od njega. Za mene lično je Alaba idealan levi bek, ali ga je jako teško dovesti, dok Šoa već imamo i mislim da još uvek nije pokazao sav svoj kvalitet. I pored toga, pre povrede, dok je bio u formi, bio je nezaustavljiv na par utakmica. Zato bih ga ja zadržao i pružio bih mu šansu - definitivno je zaslužuje, a i njegova prodaja bi potencijalno mogla biti veliki promašaj. Uz to mi ni jednog normalnog levog beka pored njega nemamo. Pozdrav

avatar
Скаузерлија
Thursday, 19.01.2017
00:36

Ако бих неког Јунајтедовог играча волео да видим у Ливерпулу то би сигурно био Шо. Само сумњам да постоји и теоретска шанса да се то деси...

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Thursday, 19.01.2017
06:52
avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Friday, 20.01.2017
19:40

Али Де Хеи је те 26 година, још има он да напредује поготово због чињенице да је голман. Такође би се уклопио у буквално сваки тим на свету.

avatar
Скаузерлија
Thursday, 19.01.2017
18:28

Наравно да је Де Хеа много бољи голман и од Мињолеа и од Каријуса али ми критеријум није квалитет играча. Мој параметар су играчки потенцијал/стил игре/компактност према тренутним Ливерпуловим потребама. Али када бих се водио критеријумом тренутног квалитета Погба и Де Хеа би били у врху листе, несумњиво.