Nova "ludost" PSŽ - Stvaraju trio "MCN"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.08.2017.
10:01
Izvor: Sportske.net

Teška, ali ne i nemoguća misija. Plan postoji, ali će uslediti rasprodaja!

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Izgleda da Pari Sen Žermen nije završio sa kupovinama, pokušaće nemoguće, da dovedu Mbapea i naprave trio MCN (Mbape-Kavani-Nejmar).

Jasno, pošto su uložili neverovatnu sumu u Brazilca, mnogi se pitaju, odakle im još 180 ili 190 miliona evra za mladog napadača Monaka.

On želi u Real, ali izgleda da mu se nikako ne sviđa ideja Madriđana da ga ostave još sezonu u Monaku.

Dakle, kakav je plan Parižana?

Mbappe Mbape

Emeri želi da se oslobodi pet ili šest igrača, već je jasno da ne računa na Kričkovijaka koga je doveo sa sobom iz Sevilje, zatim Hesea, a i Orije je na izlaznim vratima, čeka transfer u Englesku, Junajted ili Totenhem.

No, to ni izbliza nije dovoljno, recimo Kričkovijak ima platu od 5 miliona evra koje se treba osloboditi, nije samo u pitanju obeštećenje za Poljaka koji je interesantan Atletiku, ali oni do januara ne mogu da kupuju.

Verati nije na prodaju, ali Di Marija jeste. Naime, za 70 miliona evra Pari Sen Žermen bi prodao Argentinca koji takođe ima ogromnu platu, 9.5 miliona evra po sezoni. Njega želi Inter, ali oni nude 50 miliona, uz to "El Fideo" ne bi mogao da dobije toliki novac u Italiji.

France Soccer League One

Sledeći je Julijan Draksler, njegov agent je primećen u Barseloni, ali nije potvrđeno da su u toku pregovori. Nemac košta oko 40 miliona, dolaskom Nejmara pada u drugi plan, nije jasno gde bi mogao da završi, ranije su ga želeli Juventus i Arsenal, i on ima ogromnu platu, pa će biti teško osloboditi ga se.

Ipak, PSŽ će pokušati, njihov plan je bio dolazak Kutinja, ali se Brazilac odlučio za Barsu, pa sada idu na skuplju varijantu i premiju zvanu Mbape.



Pitanje je kako će Real reagovati, ako postoji mogućnost da izgubi Francuza jer Zidan smatra da će njegov dolazak napraviti problem u svlačionici, pre svega zbog Bejla koji u tom slučaju preti odlaskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Monday, 07.08.2017
12:36

Arsenal pod hitno da ponudi Sanceza u zamenu za Drakslera, odlican igrac i prakticno bi dosao za dzabe

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 07.08.2017
11:51

Mbape ne može sam sebe otkupiti tako da ovde itekako podlažu FFP-u. Čitao sam da su i Siti i PSŽ prošlih godina plaćali kazne od 60 miliona zbog kršenja FFP-a ili da toliko iznose. Nisam siguran. Ali ako dovedu Mbapea za 150 miliona tih 60 dođe sića za njih. Ali ne verujem da Mbape može da košta više od nekih 90 miliona. I to j3 suludno dati za njega.

avatar
MSSZRMK
Monday, 07.08.2017
11:17

Smorili su sa klincem od 19 godina.

avatar
Joey Barton
Monday, 07.08.2017
10:43

Zasto 180? Kad mogu da ga dovedu za 30 maksimum.

avatar
NDJ34
Monday, 07.08.2017
10:34

Realno, ako pogledamo cijene danas, 40m za Drakslera i nije puno, a mozda bi cijena mogla da se spusti u ovom slucaju na 35m, jer se Parizu zuri..