Nova kombinacija, Srbin ide u Siti?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.08.2016.
13:05
Izvor: Sportske.net

Plan je jasan, u pitanju pozajmica, hoće li se saga konačno završiti.

Beta/AP Photo/Felice Calabro
Beta/AP Photo/Felice Calabro

Povezane vesti

Nikola Maksimović je i dalje u štrajku jer Torino nije prihvatio ponudu Napolija od 25 miliona evra, predsednik Kairo kaže da Srbin može da ide, a Mihajlović je otišao predaleko, ne baš spretnom konstrukcijom da je zemljak za njega "mrtav".

Sada Napoli okleva, Maksimović je bio predviđen kao zamena za Kulibalija, ali Afrikanac još nije napustio klub, čeka se nepristojna ponuda Čelsija koja još nije stigla.

Torino sada nudi Maksimovića Sitiju i to kao razmenu za Harta, tačnije Srbin bi otišao u PL, na pozajmicu sa pravom otkupa, dok bi engleski golman stigal u Seriju A.

Siti bi plaćao deo njegove ogromne plate, a Pep bi dobio štopera alternativu za Kompanija, Stounsa i Otamendija, pošto na Mangalu ne računa.

Ovo su sve kombinacije za poslednje dane prelaznog roka, Maksimović bi se borio za mesto u timu, navodno se njegova sposobnost za pas igru sviđa katalonskom stručnjaku, pa ćemo videti hoće li dobiti šansu karijere.

On i dalje čeka Napoli, ali bi mogao da završi u najjačoj ligi na svetu.

Što se Harta tiče, njega da pruži šansu Seriji A ubeđuje Atilio Lombardo koji je nekada bio član Manćinijevog stručnog štaba i prijatelj je sa Hartom, a trenutno je u Mihinom trenerskom timu među "Bikovima"!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke