Ništa od Rijeke - Esjen u Indoneziji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.03.2017.
10:09
Izvor: Sportske.net

Hrvatski fudbalski klub Rijeka ostao je bez željenog pojačanja, pošto je Mikael Esjen odlučio da karijeru nastavi u Indoneziji.

Epa/Javier Cedollada
Epa/Javier Cedollada

Povezane vesti

Bivši fudbaler Čelsija, Real Madrida i Milana Mikael Esjen odlučio je da karijeru nastavi u dalekoj Indoneziji, što znači da je lider hrvatskog prvenstva izvisio za željeno pojačanje.

Pre samo nekoliko nedelja iz Rijeke su stigli signali da bi Mikael Esjen mogao da zaigra za klub sa obala Jadranskog mora, ali je internacionalac iz Gane na kraju odabrao klub iz Indonezije.

Naredna stanica prekaljenog veziste biće prvoligaš Persib iz Bandunga, glavnog grada provincije Zapadna Java na indonežanskom ostrvu Java.

Persib je u ponedeljak proslavio 84. rođendan, a na zvaničnom sajtu se navodi da je Mikael Esjen poklon koji je klub upriličio svojim navijačima.

Mikael Esjen je u bogatoj karijeri imao prilike da nosi dres Bastije, Liona, Čelsija, Real Madrida, Milana i Panatinaikosa, a najviše uspeha imao je sa "Plavcima" sa kojima je uzeo Ligu šampiona, Premijer ligu, FA Kup i Liga Kup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke