Ništa od Reala, Kramer se vraća u Bajer!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.12.2014.
13:12
Izvor: Beta

Karlo Anćeloti je rekao da mu se ovaj igrač dopada, ali će Kramer ipak potpisati novi ugovor sa timom Leverkuzena.

Beta/AP Photo/Alik Keplicz
Beta/AP Photo/Alik Keplicz

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajer saopštio je danas da će se Krisof Kramer, koji je na pozajmici u Borusiji iz Menhengladbaha, vratiti u Leverkuzen na kraju sezone.

Kramer će sa Bajerom, kako se navodi, produžiti ugovor do 2017. godine.

"Imamo medjunarodne ambicije, a sa igračima kao što su Kristof Kramer siguran sam da možemo da ispunimo te ambicije", rekao je sportski direktor Bajera Rudi Feler.

Bejer će 2014. godinu završiti na trećem mestu na tabeli Bundeslige sa 28 bodova.

Dakle, priče o odlasku ovog fudbalera u Real Madrid neće više biti aktuelne, iako je Karlo Anćeloti rekao da mu se ovaj igrač "sviđa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 22.12.2014
14:27

Pa naravno da nece kada bi kod nas samo sedeo na klupi, a sto da sedi na klupi kada moze da igra u neki osrednji klub konstantno.

avatar
Hala Madrid 10!
Monday, 22.12.2014
15:10

Slazem se Kramer nije ni priblizno dobar kao Kedira,ako vec trebaju da dovedu zamenu za njega onda to neka bude igrac za buducnost npr Verati,Pogba,Romero.

avatar
Benz
Monday, 22.12.2014
17:34

brate kramer nije ni priblizno dobar kako kedira on je jos bolji....sami je ratnik na terenu i obozavam ga zbog toga,ali kada primi loptu na 20 metara od gola znaj da slijedi pas ili golmanu(svom) ili prvom igracu do sebe,dok kramer ne staje na sredini ali je za razliku od kedire upotrebljiv i pred protivnickim golom...uz to je i mladji....prema tome bolje dovesti kramera koji ce sa iskom i medranom narednih 10 godina drzati sredinu terena za 15-ak mil nego pljunuti 40-50 mil za pogbu ili veratija koji bi samo zauzimali mjesto medranu....ja "sanjam" sredinu pogba-isko-verati ali to je prosto neostvarivo...