Ništa od Murinja, Manćini ostaje u Interu, prva meta je Srbin?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.11.2015.
10:02
Izvor: Sportske.net

Mnogo se spekulisalo o eventualnom povratku "Posebnog" u Inter. Izgleda da klub ima druge ideje, a Manćini već ima listu pojačanja. Na prvom mestu je naš reprezentativac!

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Erik Tohir je bio jasan, centar projekta je Manćini i Murinjo se neće vratiti u Inter i kada bi bio slobodan.

"Zavisi od Manćinija, ali ne liči na čoveka koji bi ostavlja započeti posao", rekao je azijski biznismen koji je proslavio dve godine na čelu Intera.

Direktor kluba Ausilio je već dobio spisak sa imenima, na vrhu liste je Branislav Ivanović.

Srpski fudbaler bi mogao narednog leta, kada mu i ističe ugovor sa Čelsijem da se preseli u Italiju. Ausilio je bio prethodnih dana u Londonu, ali nije video Ivanovića na delu.

Umesto toga je gleda Vidu i Dragovića iz kijevskog Dinama, kao i Jarmolenka koga želi i Barselona.

Bio je na tribinama i u meču LE između Totenhema i Anderlehta, Inter hoće Lamelu, mada su male šanse za to, a skauti kluba prate i super talentovanog Tilemansa.

Manćini želi već u januaru da dodatno ojača odbranu, pogotovo na bokovima, ali i da eventualno nađe zamenu za Ikardija koji je daleko od prošlogodišnje forme. Inter je na vrhu tabele, igra loše, ali pobeđuje, svakako da ako ostane među kandidatima za "Skudeto" sigurno je da će Tohir izdvojiti novac za nove fudbalere.

Ivanović ne bi mogao da dođe u januaru, čak i ako ga Čelsi pusti jer je popunjeno mesto za stranca van EU.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No ®ules
Friday, 06.11.2015
13:57

Murinjo je za ovog strašljivca druga galaksija, iako su obojica defanzivci, 'posebni' zna da napadne rivala i da odigra muški.

avatar
SAB
Friday, 06.11.2015
15:38

Hahaha Murinjo zna da napadne rivale, a? A sta smo prosle sezone uradili protiv PSZ-a kada smo igrali defanzivno i kada smo imali igraca vise. Od kada je Murinjo izgubio od PSZa sa igracem vise, za mene je postao nula od trenera.

avatar
No ®ules
Friday, 06.11.2015
16:53

Taj isti PSZ je skoro nadigrao Real, ali izgubio jer nemaju iskustvo velikih meceva, Barsa prije neku sezonu ih prodje zasluzujuci golu u gostima. Ja inače pamtim Murinja koji je sa Interom dva puta nadigrao tada moćni Čelzi, koji je dobio Barsu u Milanu 3:1, i na kraju Bajer u finalu 2:0- nemoj da sudis o njemu na osnovu jedne utakmce jer je Mou zasluzuje dublju analizu.

avatar
ruud gullit
Friday, 06.11.2015
13:35

Ovaj Mancini dovodi igrace na licno insistiranje pa ih posle pusta niz vodu. I da ima budzet 500 miliona uvek bi mu zafalilo jos jedno 5, 6 igraca. Ne znam kako ga trpe u Interu.

avatar
Oldboy
Saturday, 07.11.2015
00:14

Razumem te donekle, ali posluju u plusu, on će dovesti nove, ali budi siguran da će za bar iste pare prodati neke stare

avatar
Friday, 06.11.2015
12:53

Inter je klub koji polako počinje da bude onaj stari. Milan se takođe budi, ali polako, ima vremena. Baš mi je drago zbog toga :)