Nije samo "Markec", "Ljubičasti" hoće još jednog Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.07.2016.
09:59
Izvor: Sportske.net

Nije neočekivani, Pantaleo Korvino prosto obožava igrače sa Balkana.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Svojevremeno je u Lećeu povratnik u Fiorentinu lansirao Vučinića i Božinova, zatim je u Fiorentinu doveo Jovetića, pa Ljajića i Nastasića, kao i par koji nisu ostavili tako dobar utisak.

"Slavi" kako Italijani zovu igrače iz ex SFRJ su izgleda sudbina Toskanaca, ovog leta je Ljajić želeo da se vrati, ali je na kraju završio u Torinu. Sada čast Srbije brani Nenad Tomović. a uskoro bi mogla da mu se pridruže još dva zemljaka.

O Lazaru Markoviću se već piše danima, Fiorentina bi da ga dovede na pozajmicu iz Liverpula, sa pravom otkupa, ali Šalke ima više aduta, tim pre što će prodati Sanea za pravo bogatstvo Sitiju.

Ipak, to nije sve, Korvino hoće Ljubu Fejsu, navodno se Fiorentina već raspitivala kod Benfike za srpskog reprezentativca, prva ponuda je odbijena, ali Italijani ne odustaju.

"A Bola" piše da stiže nova ponuda, pita se kouč Rui Vitorija, a eventualni odlazak Srbina će zavisiti i od mogućnost "Orlova" na tržištu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Friday, 22.07.2016
10:04

Neka nam Fejsa donese srecu, nakon 9 uzastopnih titula u 3 zemlje, da je uzme i u Italiji :DnA Markeca bi vratili u zivot