Ni "Grifoni" neće Tarabta

Autor: Boban Filipović
subota 10.06.2017.
17:40
Izvor: Sportske.net

Problematični Marokanac nije ubedio Đenovljane da ga zadrže u svojim redovima i on će se vratiti nazad u Lisabon.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Budućnost Adela Tarabta je pod velikim znakom pitanja.

On je zimus stigao u 'Kolumbov grad' na pozajmicu iz Benfike sa pravom otkupa, ali nije impresionirao pa će nazad u glavni grad Portugalije.

Tarabt je pod ugovorom sa lisabonskim 'Orlovima' do 2020. goidne, ali oni pošto-poto žele da ga se otarase. Da Benfika ne računa na njega najbolje svedoči podatak da nije odigrao ni jedan jedini minut za A tim od kako je stigao na 'La Luž' 2015. godine.

Ovaj 28-godišnji Marokanac je važio za velkog talenta, pre nešto više od decenije se o njemu govorilo kao čudu od deteta iz Lansa, bogati engleski klubovi su se otimali oko njega, Totenhem je pobedio u toj trci i doveo ga 2007. godine, ali se čim je kročio na ostrvo već naziralo da bi 'luda glava' i bonvivanski lajfstajl mogli da mu dođu glave.

Svoje najbolje partije pružao je u dresu Kvins Park Rendžersa, mada se njegovo ime češće vezivalo za skaldale van i oko terena nego za fudbal. Epizode u Fulamu i Milanu bile su pokušaji da se vrati, ali nisu se završile slavno, a kao što vidimo, ni Benfika, ni Đenova se nisu usrećili sa Tarabtom u svojim redovima.

Njegovo fudbalsko znanje i talenat su nesporni, ali zbog svog karektera je "mačka u džaku" za svaki klub na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 11.06.2017
00:34

pre 6 satinDa se nije tripovao da smo mu stvarno odskocna daska, mozda bi i bilo nesto od njega jer je stvarno dobro krenuo. Deulofeu hoce da se vrati...nČeka kontrolu

avatar
NemanjaLFC
Saturday, 10.06.2017
19:22

Kakav je ovo potencijal bio, obozavao sam ga u QPR.. Strasan igrac je mogao biti

avatar
Saturday, 10.06.2017
19:00

Ajmo u Partizan nas :D

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
18:23

Da se nije tripovao da smo mu stvarno odskocna daska, mozda bi i bilo nesto od njega jer je stvarno dobro krenuo. Deulofeu hoce da se vrati...