Nezadovoljni Čeh razmišlja o odlasku

Autor: Beta Beta
sreda 08.10.2014.
10:37
Izvor: Beta

Dugogodišnji golman Čelsija Petr Čeh nagovestio je danas da bi uskoro mogao da napusti taj fudbalski klub ako i dalje bude rezervni golman.

Beta/AP Photo/Petr David Josek
Beta/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Čeh ima 32godine,  a 2004. godine iz Rena prešao u Čelsi i do sada je odigrao 481 utakmicu za klub.

Od ove sezone on je rezerva, pošto je trener Žoze Murinjo šansu pružio 22-godišnjem Tibou Kurtoi, koji se vratio sa trogodišnje pozajmice iz Atletiko Madrida.

"Mislim da me u Čelsiju poznaju dovoljno dobro da znaju da ovakvu situaciju nisam zamišljao. Bliži se Evropsko prvenstvo 2016. godine, moram da mislim na reprezentaciju i nemam vremena da sedim na klupi", rekao je Čeh, preneo je Skaj Sport.

Čeh je odigrao dve utakmice ove sezone, a samo 66 minuta u Premijer ligi.

On je u subotu, tokom utakmice sa Arsenalom zamenio Kurotu, pošto je belgijski golman morao da napusti teren jer je dobio udarac u glavu posle sudara sa napadačem "tobdžija" Aleksisom Sančesom.

"Nisam razgovarao sa ljudima iz kluba, ali ako se situacija ne poboljša, moraću da je razrešim", rekao je Čeh.

Kurtoa nije ozbiljnije povređen i najverovatnije će trenirati sa reprezentacijom Belgije, uoči utakmice sa Andorom i Bosnom i Hercegovinom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Čeh je sa Čelsijem osvojio tri titule u Premijer ligi, Ligu šampiona, Ligu Evropa, četiri FA kupa i po dva Liga kupa i Komjuniti šilda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke