Nestao u akciji! Ozila niko neće!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.05.2017.
09:34
Izvor: Sportske.net

Nemac došao u situaciju da jednostavno nema drugih opcija, osim Kine...

EPA/LENNART PREISS
EPA/LENNART PREISS

Povezane vesti

Navijači su izgubili strpljenje sa Mesutom Ozilom.

Njegova nesposobnost da pruži najviše u najbitnijim utakmicama dočekana je kao razočaranje, ne samo ove sezone.

Bio je verovatno najgori igrač u derbiju Severnog Londona, mnogi se pitaju da li je uopšte igrao.

Mediji su nemilosrdni, izuze gola Čelsiju u pobedi protiv 3:0 u ostalim velikim mečevima protiv Sitija i Junajteda ga nije bilo nigde.

Protiv Bajerna u Ligi šampiona je očajan. Od njega se očekivalo da bude lider tima, iako to nije, ipak, sada se čini da ne zaslužuje mesto u prvoj postavi.

Zbog toga mnogi smatraju da ga treba prodati, ugovor mu ističe na kraju sledeće sezone, videćemo šta će se desiti. U ovakvoj formi on nema mesta u bilo kom jačem evropskom klubu, a PSŽ je izgubio interes posle partija ove sezone.

Jedini koji bi mogli da plate su Kinezi, ali on ne pomišlja na napusti Evropu.

Ozil je svoj ostanak vezivao za Vengera, ponuda je i dalje na stolu, ali ovakav neće puno koristiti Arsenalu.

Problem je njegovih opcija, čini se da mu je jedino ostalo da potpiše novi ugovor jer priče o prelasku u Barselonu, ili jedan od italijanskih klubova nemaju nikakvu osnovu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 02.05.2017
20:10

Na njegovu poziciju i da ima sa kime da igra i bice top ovako....

avatar
Realan tip
Tuesday, 02.05.2017
15:40

Propao, neka ide u Kinu.

avatar
jv
Tuesday, 02.05.2017
14:37

Odlican igrac, sada je van forme, ali to nikada nema veze sa igracem....

avatar
Tuesday, 02.05.2017
14:32

Ajde ti brate lepo u Kinu. Arsenalu lepe pare u kasu a i tebi u dzep. Tamo mozes da se izlezavas po terenu koliko hoces, poziras posle svake utakmice i kupis lajkove na instagramu od kineza... Ima ih preko milijardu pa ti vidi.

avatar
wsaydxert
Tuesday, 02.05.2017
13:07

Decko je van forme, to je definitivno, ali ako ga niko nece nije to lose, produzice ugovor i opet ce uci u formu...

avatar
Susaeta
Tuesday, 02.05.2017
13:04

Siguran sam da bi pokidao u Barsi, ima tu pas igru koju Barsa forsira. Samo ne znam kako bi se uklopio da igra stalno MC, posto AMC u Barsi ne postoji! On i Mesi bi dijelili lopte ka navidani :)

avatar
Nikki92CFC
Tuesday, 02.05.2017
16:41

On ne moze da potrci i ne zna nista u odbrani. Ja vec godinama pricam da treba da ide kuci u neki od 3 turska velikana. On nema kvalitet za nijedan tim PL.

avatar
gunner11
Tuesday, 02.05.2017
10:59

On je odlican igrac ,pokazao je to u Real Madridu ali problem je Venger koji nema autoritet nad celim timom a pogotovo nad Ozilom koji je umisljen i radi sta hoce ,da vidim da li bi smeo da se ponasa tako da mu je Simeone ili Konte trener odmah bi bio smesten na klupu . Na terenu je lenj ,nezainteresovan ,ne pomaze odbrani ,bukvalno nevidljiv .I da ne produzi ugovor sa Arsenalom ne vidim koji klub iz Evrope hoce da ga dovede ,osim mozda Fenerbacea

avatar
Misosesic
Tuesday, 02.05.2017
10:33

Covek je raspad sistema.Nakon Reala karijera mu iz sezone u sezone ide silaznom putanjom.

avatar
Ajde?
Tuesday, 02.05.2017
10:03

On nije stvoren da bud glavni igrač u ekipi i da je nosi. On jedino može biti koristan ekipi koja več ima kičmu i koja bi bez njega funkcionisala neznatno lošije. Arsenal bez Santija u sredini terena nije ni blizu takvoj ekipi, čovek kontroliše igru Arsenala iz senke.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 02.05.2017
19:19

Slazem se. Ozil nikad nece biti glavni igrac. U Realu je imao samo zvezde oko sebe,vrhunske igrace,u repreentaciji isto. Po meni isto to vazi i za Di Mariju. U Realu su on i Ozil imali Ronalda,Modrica,Alonsa,Marsela,Ramosa... i lepo su se uklopili tu. Di Marija je kasnije trebao da bude glavni igrac Junajteda al se pogubio. Poceo je da kuka kako mu ne odgovaraju jezik i klima i pobegao je odma. PSG ga je doveo da naprave iskorak u LS al on se ni tamo ne istice kao glavni igrac. Pisalo se da zeli da ode i odatle a svim silama je zeleo tamo. A u reprezentaciji ne zna nista bez Mesija,gledao sam ove kvalifikacije. Kad ga Mesi nema u timu,Di Marija treba da bude taj koji ce stvarati najvise sansi al on tad nestane. Meni su on i Ozil mnogo slicni.

avatar
mrancic
Tuesday, 02.05.2017
09:57

Da li to pričate o Ozilu a ujedno mislite i na Mihtarijana iz Junajteda?Čovek igrao za Dortmund i prešao u Junajted kao najbolji u Bundes ligi.Godinu dana ne može sa loptom da se sastavi.

avatar
Tuesday, 02.05.2017
09:37