Nemanja Radoja predstavljen na "Balaidosu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
18:09
Izvor: Sportske.net

Dojučerašnji kapiten Vojvodine Nemanja Radoja u utorak je ozvaničio saradnju sa Seltom iz Viga potpisivanjem ugovora na pet godina.

celtavigo.net
celtavigo.net

Povezane vesti

Najave da će se kapiten FK Vojvodina Nemanja Radoja preseliti u Seltu iz Viga dobile su potvrdu u utorak tokom popodneva.

Vezni fudbaler Vojvodine preselio se na "Balaidos" gde je u utorak predstavljen navijačima Selte od strane potpredsednika kluba Petera Posade i sportskog direktora Migela Torekilje.

Dvojica visokih funkcionera Selte iz Viga poželeli su Radoji dobrodošlicu i zahvalili mu što je odabrao da u Selti nastavi karijeru.

Mladi reprezentativac Srbije nije krio zadovoljstvo na promociji a tom prilikom je za klupski sajt izjavio da se već upoznao sa saigračima i da spreman dočekuje početak sezone u Primeri.

"Jako sam srećan. Već sam imao prilike da se upoznam sa saigračima i da vidim trening centar i mogu da kažem da je sve za desetku. Fizički sam dobro pripremljen jer je sezona u Srbiji već počela i odigrao sam jednu utakmicu prethodnog vikenda" izjavio je Radoja.

Talentovani defanzivni vezni fudbaler zadužio je dres sa brojem šest u ekipi Selte a sa klubom iz Viga potpisao je ugovor na pet godina.

Priliku da debituje za svoj novi klub Radoja će imati 24. avgusta kada Selta na startu sezone u Primeri dočekuje ekipu Hetafea na "Balaidosu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke