"Nemački Hari Kejn" na radaru Čelsija

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.05.2017.
18:20
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi ugledni "Bild", nemački napadač koji "žari i pali" svojim partijama na Evropskom prvenstvu za igrače mlađe od 17 godina, mogao bi uskoro na "Stamford Bridž".

screenshot - Twitter.com
screenshot - Twitter.com

Povezane vesti

Nema sumnje da će Čelsi ovog leta biti veoma aktivan na transfer pijaci, kako je Konte rešen da napadne i osvajanje Lige šampiona.

I pored toga što Italijan želi da ojača sve linije tima pred izazove koji ih očekuju naredne takmičarske godine, na "Bridžu" razmišljaju i o daljoj budućnosti.

Naime, na radaru klub iz zapadnog Londona našao se mladi reprezentativac Nemačke Jan-Fjete Arp.

Ovaj 17-godišnji fudbaler nastupa za omladinske selekcije HSV-a, produkt je njihove akademija, a o njemu ste već mogli i da čitate na našem sajtu.

On je naime prva zvezda Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 17 godine, koje je trenutno u toku.Mladi Arp imati šansu da poveća svoj saldo, kada su golovi u pitanju, kako će Nemačka u 1/4 finalu megdan deliti sa selekcijom Holandije.

Talentovani napadač Hamburga je do sada postigao dva het trika, protiv Irske i Bosne, a na ukupno 10 nastupa u U 17 selekciji Nemačke postigao je devet golova.



U dresu ekipe HSV-a sačinjene od igrača mlađih od 17 godina, postigao je 36 golova na 44 nastupa, dok je i za stariju U 19 selekciju odigrao četiri meča ove sezone, postigavši dva pogotka.

Pred njim je velika budućnost, a kako sam kaže, ugleda se na napadača Totenhem Sparsa Harija Kejna.

"On je klasičan napadač, igra na način na koji bi ja voleo da igram. Naravno da pokušavam da ga imitiram, jer je on veoma uspešan sa svojim stilom", izjavio je mladi Arp.

Visok je 186 cm, već je fizički sazreo i nema sumnje da polako izrasta u napadača Kejnovog kalibra.

U Čelsiju pažljivo prate njegov razvoj, izuzetno su zainteresovani, a ukoliko ga dovedu nema sumnje da mu predstoji nekoliko godina pozajmica, pre nego što zaigra pred publikom na "Stamford Bridžu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
West London
Friday, 12.05.2017
20:33

Ma daj ovo je previše,s koliko nas talentiranih klinaca povezuju,a imamo ih pregršt u vlastitoj akdademiji i na posudbama,Traore,Christensen,nAbraham,Musonda,Baker da nekog ne zaboravim,volio bi da njima Antonio pruži priliku,da se vrate idto kao Victor Moses # CFC KTBFFH

avatar
brekbaCh1
Friday, 12.05.2017
19:36

Ocekujem da ove godine ozbiljno konkurisu Kristijansen i Bejker. Zasluzili su da im se pruzi ozbiljna sansa.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 12.05.2017
19:34

Ako iko ima mladih igraca ima Celzi i treba ih forsirat kao sto to recimo je uradio Junajted a garantujem da mladici Celzija su jaci od Junajtedovih jer su osvajali ligu prvaka, nemam nista protiv dovodjenja ovako ovih mladih igraca no oni nemaju sanse u Celziju za sad jer ce ici po pozajmicama kao vecina.

avatar
MANUTD
Friday, 12.05.2017
20:28

Vidi se da su odlicni. Ne mogu da se setim ko je poslednji igrac iz vase skole koji je ostavio dublji trag u prvom timu.

avatar
Nikki92CFC
Friday, 12.05.2017
18:47

Imamo mi i talentovanije igrace. Ovaj neka se pokaze u Bajernu ako zna nesto pa onda mozemo da ga dovedemo.

avatar
AstorRed
Friday, 12.05.2017
21:01

Hahahaha kako me nasmeja,sigurno ce neko da predje iz bayerna u chelsea!ahaha

avatar
dock
Saturday, 13.05.2017
00:14

Nemoj tako, to je svetski velikan- jos samo par godina i stici ce Everton.

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 12.05.2017
18:28

Valjda ce Konte poceti da pruza sansu mladim igracima. Bejker odlicno igra na pozajmici u Viteseu, tu su ni Kristijansen, Tami Abraham, Kenedi, RLC... Ima talenata, zasluzuju sansu.

avatar
dolf
Saturday, 13.05.2017
23:51

Zaboravio si Bertranda Traorea iz Ajaksa, decko kida tamo !!!

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 14.05.2017
12:57

On je isto veoma dobar, a dao je i za Celsi par golova prosle sezone kad je bio Hidink.