Nemac upropastio transfer Kutinja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.09.2017.
10:18
Izvor: Sportske.net

Liverpul je bio spreman da prihvati ponudu Barselone, samo pod jednim uslovom.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Velika letnja saga završena je sa nesrećnim krajem po Barselonu. Klub sa "Kamp Noua" je žarko želeo u svoje redove da preseli Brazilca Kutinja, kako su imali pregršt novca od prodaje Nejmara, bili su uvereni da će bivši igrač Intera završiti u Kataloniji.

Ipak, nakon tri poslate ponude, ostali su praznih šaka, Liverpul nije hteo da popusti.

Koristila se Barselona i "prljavim" trikovima, tačnije radio je to Kutinjo, nije ga bilo u timu "Redsa" sve do kraja prelaznog roka, navodno je imao bolove u leđima.

Stiče se ipak utisak da je to bila samo zvanična priča uprave engleskog kluba, kako bi se zamaskirala prava situacija i održala pozitivna atmosferu u klubu, a mora se priznati da im je na kraju upalilo.

Reklo bi se da Liveprul ni po koju cenu nije bio spreman da se odrekne Brazilca, ali to prema pisanju "Sport Bilda" nije baš tako.

Naime, Liverpul je pronašao zamenu za Kutinja, čekali su njegovo zeleno svetlo, kako bi prihvatili ponudu Barselone.

To se na kraju nije dogodilo, pa upravi kluba sa "Enfilda" nije preostalo ništa drugo nego da zadrži Filipea Kutinja.

Oni su naime želeli Tomasa Milera iz minhenskog Bajerna, da su njega doveli Kutinja bi sada gledali u dresu "Blaugrane", ali je Nemac glatko odbio svaku mogućnost da se preseli u tim Jirgena Klopa.

Tako je propala velika prilika za Barselonu, koja je ovog leta morala da se zadovolji angažovanjem Osmana Dembelea, koji se na kraju i povredio, pa će sa terena odsustvovati do sledeće godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 20.09.2017
16:43

Dorjde,nikada nisam pljuvao Paulinja,ne izmisljaj..Uvijek sam govorio da je rano donositi zakljucke i da covjeka treba pustiti da igra...I stalno sam govorio da igra fenomenalno u reprezentaciji Brazila....Volio bi da to neko potvrdi ko me je pratio.Jedan sam bio od rijetkih ko je imao pozitivno misljenje.

avatar
Stari
Wednesday, 20.09.2017
14:35

Ovo nema veze, čisto izmišljanje!!!

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 20.09.2017
12:21

Evo kako im se vraca,unistili su i Kutinja i sami sebe.Klop je pukao kao i Wenger,iako su mi jako dragi treneri,jer gaje ofanzivan,lijep fudbal za gledanje.Kod Kutinja se vidi da psihicki ne moze da se povrati i to direktno utice na njegovu igru,jer je on u glavi vec bio u Barseloni.

avatar
Djordjo COYG
Wednesday, 20.09.2017
12:50

Al ti decko bulaznis a kukao si ovde mesec dana na prodaju Nejmara i kao sad ste vezali par pobeda a raspored vam nikad laksi i uzdigli ste se, polako sad ce Real opet da se proseta sa vama. Pljujes Paulinja pa ga posle kao branis

avatar
malialejandro4LFC
Thursday, 21.09.2017
11:51

PLASTIKA druze moj..

avatar
remedyynwa
Wednesday, 20.09.2017
14:06

Covek koji na profilnoj drzi Mesija je klasina slika modernog fudbala. Ako neko nece Barsi da proda igraca on mora pred sud? Da im ti sudis? Sta se tebe tice da li smo unistili Kutinja i same sebe? Idi gledaj onu Boranija ligu i slavi golove iz nedozvoljenih pozicija, to vam ocigledno najbolje ide. I mani me tih prica on je bio u Barseloni, radite isto sto radi pink. Trujete narod laznim vestima i obecanjima. Dosta mi je vise Barselone, daj bar jednom se ponesite kao muskarci.

avatar
Wednesday, 20.09.2017
11:51

Hahahahaha Miler? Pa taj covek ima srecu dragoga Boga da je ga neko gurnuo u tim Bajerna a samim tim i Nemacke reprezentacije. Covek nema nikakvu karakteristiku osim sto moze trcat i sto je borben sve ostalo nema. Ja to govorim godinama najveci antitalent medju krem elitom fudbala. Coveka se guralo u Bajernu jer u njim mora biti svaba jedan idol a u to vreme nisu imali ni jednog tako da je upao on. Igra u jakom kolektivu (sto dodje na isto jer i u Bajernu i u Nemackoj igra prakticno isti tim) i slaboj ligi tako da tu nesto uradi. Uvideo je Anceloti da je antitalent pa ga ostavio na klupi. Ako ode iz Nemacke recimo u Englesku samo ce potvrditi moje reci ali on to odbija jer ga dobro placaju i zna da nigdje drugo nebi igrao dobro osim u Bajernu jer ostali 10 su TOP igraci i jedan ako je los oni ga ucine boljim.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 20.09.2017
12:22

Bravo za komentar,isto bi napisao.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 20.09.2017
12:39

Neće da ide iz Bajerna jer mu je tamo dobro,nema razloga da ode u drugi klub kada osvaja trofeje živi u domovini,igra za reprezentaciju, prima lepu platu.

avatar
SaMORealNO
Wednesday, 20.09.2017
11:18

Dembele 70 Kutinjo 100 to su cene za koje bi oni dosli da se odreagovalo na vreme pre prodaje Nejmara ovako sad gledam nesposobnog Deulofeua kao startera i pitam se dal uopste i vredi onih 12 miliona koliko je placen

avatar
_Goran_
Wednesday, 20.09.2017
11:02

Jaooo bre, Liverpul ni u jednom trenutku nije prihvatio ponudu za Kutinja.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 20.09.2017
10:47

Izgovori,treba jasno reci da je uprava Barselone nesposobna i ne zasluzuju upravljati jednim velikanom kao sto je Barsa.Na prljav nacin su pokusali dovesti Kutinja kao sto su uspeli sa Dembeleom,pa se povredio.Drago mi je da nisu uspeli dovesti Kutinja neka se sada suoci sa tim sto je uradio.