Nemac na golu Liverpula?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.02.2016.
15:34
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula Jirgen Klop uveliko pravi strategiju za letnji prelazni rok, a pozicija golmana svakako je jedna od onih koja će biti aktuelna kada su "Crveni" u pitanju.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Predstojeći letnji prelazni rok biće prvi koji će Jirgen Klop obaviti u ulozi menadžera Liverpula, a mnogi veruju da će Nemac napraviti velike rokade.

Bivši trener Borusije iz Dortmunda nije želeo da pravi ishitrene kupovine tokom zimske transfer pijace, ali će zato na leto sigurno iskoristiti šansu i pojačati ekipu.

Pisali smo o tome ko je jedan od Klopovih pikova na poziciji napadača, a španski mediji prenose da će Nemac pokušati da angažuje svog zemljaka iz Barselone.

Jedan od prioriteta Jirgena Klopa biće angažovanje novog golmana i to bi trebalo da bude Mark Andre Ter Štegen koji u Barseloni nema garantovano mesto u timu.

Sa druge strane Simon Minjole je dobio novi ugovor u Liverpulu ali Belgijanac definitivno nije rešenje na duge staze o čemu svedoči i statistika koja govori protiv golmana "Crvenih".

Ostaje da se vidi hoće li Barselona pristati da proda talentovanog Ter Štegena kojeg mnogi vide kao naslednika Manuela Nojera u nemačkom nacionalnom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
King Ronaldinho :)
Wednesday, 10.02.2016
00:19

Vise bih voleo da vidim Lena. Slicnog su kvaliteta a Leno bi verovatno bio jeftiniji. Ako ne Leno, onda Perin.

avatar
#AnderHerrera21
Tuesday, 09.02.2016
20:07

Nije mi ni jasno uopšte kako je ovaj pokemon prvi golman slavnog Liverpula, a još potpisao novi petogodišnji ugovor prije nekoliko mjeseci. nDDG - Cech - Kurtoa - Hart i onda jedan Minjole.

avatar
Tuesday, 09.02.2016
19:21

Kao sto napisah neki dan, Barsa ce po vama ostati bez bar deset igraca. xD

avatar
Chella_ynwa
Tuesday, 09.02.2016
18:01

Dečko sa 22. godine brani u Barseloni Ligu sampiona i Kup utakmice, ne znam zasto bi bio toliko nezadovoljan pa zeli da ide.nnJa bih voleo da dodje u Liverpul, svidja mi se to sto zna i da odigra sa loptom, dok je Minjole klasican linijas.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 09.02.2016
17:21

Nije nista bolji od Bernd Lena iz Leverkuzena a skuplji je 5-7 puta od njega samo zato sto ima ugovor sa Barsom.. Osim Lena,tu su i fenomenalni Rulli iz Sosijedada,Perin iz Djenove i Skufet iz Udina..

avatar
AxweII
Tuesday, 09.02.2016
17:12

Ne znam koja je onda poenta davanje novog ugovora Minjoleu? Bojim se da ce i Minjole biti broj 1 sledece sezone. Vjerovatno ce dovesti neku rezervu.

avatar
NIKE
Tuesday, 09.02.2016
16:55

Solidan golman, nije klasa Nojera, De Geae, Kurtoe, ali je za klasu bolji od Minjoteleta.

avatar
Igorr
Tuesday, 09.02.2016
16:51

Verujem da cemo sledece sezone gledati duplo jaci Liverpul nego ove sezone, ekipa ce biti uigranija i kvalitetnija za 5-6 Klopovih pojacanja,a li ni to duplo im nece biti dovoljno za titulu veroatno pored Arsenala i Mancester Sitija.

avatar
AxweII
Tuesday, 09.02.2016
17:09

Ja Klopa dosta poredim sa Pocetinom. Msm da bi ako Bog da trebali vidjeti slicne rezultate ako ne i bolje.

avatar
dushanseelny
Tuesday, 09.02.2016
17:36

Pored kog Arsenala? Ovog sto nece uzeti titulu koja im se nudi?

avatar
XL
Tuesday, 09.02.2016
16:47

Dovesce Klop golmana sigurno, a sad da li ce biti Horn,Leno, Ter Stegen ili neko treci, ko zna... Takodje je vec dogovoren odlicni stoper Salkea Joel Matip kao slobodan igrac, kao i Grujic a uz njih treba ocekivati dolazak par vrhunskih fudbalera u klub, 3-4 igraca koji ce odmah moci u prvu postavu svakako a sa pozajmice ce se vratiti Markec. Verovatno ce uz Matipa i novog golmana stici jos neki igrac u odbrani jer trenutno je samo Klajn siguran u defanzivi, uz njega Moreno, Sako i Lovren (MOZDA) mogu biti u prvih 11. Najvise proseka treba oterati sa sredine terena i tu dovesti prave igrace, voleo bih kada bi Klop naciljao Gindogana za poziciju centralnog veznog. A u sredini dolazi Grujic a tu su Can i Hendo. I ne treba zaboraviti malog Branagana.Sto se ofanzivne linije tice tu su Kutinjo i Firmino(koji je proglasen igracem meseca u PL za Janaur od strane fanova) vratice se Markec, tu je mali ibe, Lalana ali i tu ce trebati jedno dobro krilo, idealan bi bio Sane iz Salkea po mom misljenju. I u napad u je najveca enigma, ne zna se sta ce biti sa Staridzem, Ings kad se vrati od povrede ocekuje sansu, Klop racuna i na Bentekea kojeg ceni kao igaca ali kaze da mora da napreduje, u poslednje vreme igra sa Firminom kao laznom devetkom. Verovatno ce u klub doci i neki napadac na leto. Uz Grujica i Matipa plus povratak Markeca treba ocekivati jos nekih 5 fudbalera da pojaca klub i minimum toliko da ga napusti. Ceka nas burno leto i dosta promena i pocetak gradjenja Klopovog Liverpula. Ja iskreno jedva cekam. Klop nece trpeti one koji nisu dobri za klub i dovesce prave igrace siguran sam.

avatar
(anti)talentovan lik
Tuesday, 09.02.2016
17:45

Jaooo brate, Ajb mi je antipaticniji od Lalane i Milnera zajedno :D

avatar
Paisley > man scums
Wednesday, 10.02.2016
22:04

Ne zna se ko je gori

avatar
AxweII
Tuesday, 09.02.2016
20:29

Ajb je dosta ogranicen igrac u glavi. Ne zna odigrati pravi pas kad je potrebno, dosta gusi loptu. Ima puno potencijala al nece biti top igrac. Ojo vec druga prica. Bice bolji od Staridza.

avatar
fcb
Tuesday, 09.02.2016
16:30

Barselona ovo ne smije da dozvoli, mora da ga sačuva po svaku cijenu, jer je ovo golman za duže staze, a ima neosporan kvalitet