Neka čeka Liverpul!

Autor: Boban Filipović
petak 05.12.2014.
15:03
Izvor: Sportske.net

"Redsi" se spremili da u zimskom pelaznom roku poprave situaciju u napadačkoj liniji koja izgleda katastrofalno, ali kako stoje stvari dobili su prvu 'korpu'.

Beta/AP Photo/Felipe Dana
Beta/AP Photo/Felipe Dana

Povezane vesti

Napad engleskog vicešampiona je neprepoznatljiv u odnosu na prošlo sezonu. Novac zarađen prodajom Suareza je investiran u dovođenje nekolicine igrača, ali oni su na početku svoje avantuje u crvenom delu 'Mersisajda' totalno zakazali. Frapatno i krajnje zabrinjavajuće zvuči podatak da je navala "Redsa" postigla samo 4 gola u prvih 13 kola Premijer lige, te su spekulacije oko novih pojačanja u medijima neminovne.

Portugalski 'O Jogo' piše da je Liverpul krenuo u akciju dovođenja Džeskona Martineza, da je za Kolumbijca pripremljena unosna ponuda u visini od 35 miliona evra, ali od njegovog dolaska na 'Enfild Roud' u januaru po svoj prilici neće biti ništa.

Čelnici Porta se još nisu oglasili po ovom pitanju, ali je istupio Martinezov menadžer i istakao da njegov štićenik sigurno neće otići sa "Dragaa" uprskos veliom interesovanju Liverpula.

Gol-mašina iz Kolumbije se dovodila u vezu i sa Totenhemom, pošto su 'Pevci' izgubili trku sa Napolijem za napadača Sampdorije Gabiadinija.

Podsetimo, Džeskon se više puta u bliskoj prošlosti deklarisao kao veliki navijač Arsenala i u izjavama tvrdio kako su mu 'Tobdžije u srcu od detinjstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kralj Stiven
Friday, 05.12.2014
17:10

Гледајући реално и крајње објективно он нема ни потребу да долази бар не у јануару,човек игра ЛШ јер је Порто осигурао следећу рунду ми се и даље боримо,а и не би могао да игра и можда чека понуду Арсенала ко зна.До лета ништа од њега сигурно.