Nek' se čuva Real Madrid, PSŽ ne odustaje od Pogbe!

Autor: Miloš Marković
sreda 09.07.2014.
11:38
Izvor: Sportske.net

Iako se poslednjih dana uveliko spekuliše o dogovoru između Juventusa i Real Madrida, pari Sen Žermen neće se predati bez borbe.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Parižani žele da svoj tim pojačaju mladom domaćom zvezdom, PSŽ je san svakog mladog Francuza, naročito u ovakvom novom ruhu, sa jasno izraženim ciljevima potkrepljenih značajnim finansijskim sredstvima.

Pol Pogba već neko vreme privlači veliku pažnju inostranih klubova, Mančester Junajted se pokajao što ga je pustio, Real Madrid ga želi u svojim redovima, ali i 'Sveci' imaju izraženju želju da mladog Francuza dovedu na Park Prinčeva.

Procenjen na 40 miliona funti, Pogba je poslednjih dana bio predmet spekulacija u vezi sa potencijalnom razmenom između Reala i Juventusa, koja bi uključila i Di Mariju.

Ipak, Parižani su spremni da pomrse konce i pošalju konkretniju i direktniju ponudu na koju će teško Italijani ostati imuni.

Naime, engleski mediji izveštavaju da je PSŽ spreman da izdvoji čak 60 miliona funti za transfer Pogbe i tako nakon Davida Luiza utroše još značajnih sredstava kako bi pojačali svoj tim.

Ukoliko inkasira 60 miliona od prodaje Pogbe, pristane na ponudu Junajteda za Vidala, Juventus će sa svoje strane imati ogromna transfer sredstva za leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke