Nećete verovati ko je ušao u trku za Šaćirija!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.01.2015.
12:52
Izvor: Sportske.net

Švajcarski internacionalac Džerdan Šaćiri biće jedan od najtraženijih fudbalera u januarskom prelaznom roku o čemu svedoči još jedna zvanična potvrda kluba koji ga želi u svojim redovima.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Januarska transfer pijaca iznedriće mnogo spekulacija i nagađanja ali već sada niko ne mora da sumnja da će za Džerdana Šaćirija vladati ogromno interesovanje.

Švajcarski internacionalac nema željenu minutažu u Bajernu iz Minhena zbog čega je nekoliko evropskih klubova istaklo kandidaturu za njega a među prvima Liverpul i Inter.

Već smo izvestili da će italijanski gigant danas otpočeti pregovore sa Bajernom a u istom danu se na spisak onih koji žele Šaćirija upisao još jedan premijerligaš.

Neko bi pomislio da će u trku sa Interom i Liverpulom ući nešto zvučnije ime ali se zapravo radi o ekipi Stouka koja vidi svoju šansu u nadmetanju za potpis švajcarskog internacionalca.

"Bilo bi sjajno ukoliko uspemo da dovedemo igrača njegovih kvaliteta. Svesni smo da je interesovanje za Šaćirija ogromno ali to ne znači da ćemo odustati od trke. Nalazi se na našoj listi želja ali ćemo na putu do transfera morati da preskočimo mnoge prepreke" rekao je pomoćni trener Stouka Mark Boen.

Specijalizovani portali procenjuju Šaćirijevu vrednost na oko 20 miliona evra ali se čini da će klubovi koji ga žele platiti znatno manju sumu premda se radi o odličnom igraču koji u Bajernu nema dovoljno prostora da iskaže svoje kvalitete.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazalaza
Wednesday, 07.01.2015
14:42

zasto ne bi verovao da je stouk?ngodinama unazad kupuje dobre igrace - diouf,arnautovic,begovic..