Ne seća se finala Svetskog prvenstva, a sada bi mogao u Milan

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 24.04.2017.
22:22
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Kalčomerkato" nova uprava "Rosonera" merka i talentovanog nemačkog vezistu.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Najpre je bio jedno od najvećih iznenđenja na spisku Joakima Leva te 2014. godine, a onda je Lev još više iznenadio fudbalsku javnost kada mu je ukazao šansu u velikom finalu u startoj postavi.

Kramerov nastup u verovatno najvažnijoj utakmici njegove karijere, ostaće upamćen po tome što je tokom prvog dela igre zaradio udarac, od koga se onesvestio, a potom je imao za posledicu i gubitak memorije, te je na trenutak zaboravio da igra finale Mondijala.

Ipak, nakon što se okitio zlatom kao jako mlad i perspektivan fudbaler, Kristof Kramer nije ispunio očekivanja.

Otišao je pozajmicu iz Leverkuzena u Menhengladba nakon Svetskog prvenstva, odigrao dobru sezonu, te su mu "Farmaceuti" ukazali šansu naredne, ali je tada razočarao, da bi ovog leta i zvanično napustio "Baj Areni" i pojačao Gladbah.

Više puta je po njega dolazio Napoli, ali nemački reprezentativac nije završio na "San Paolu". Od ovog leta bi ipak mogao da se okuša u Seriji A, kako je za njegove usluge zainteresovan i Milan.

Mirabelji i Fasone su i pre nego što su postavljeni na svoje funkcije radili svoj posao, putovali su po Evropi i skautirali mnoge fudbalera, koje bi rado videli na "San Siru", kako sam fudbaler Gladbaha priznaje, Kramer je jedan od njih.

"Intersantno je svo to interesovanje iz Serije A za mene. Prvo je to bio Napoli, pa onda Juventus, a sada i Rosoneri. Došao sam do informacije da su se raspitivali o meni, ali iskreno nije bilo nikakvih preogovora. Rekli su mi i da su me gledali u Firenci, kada sam gostovao sa Borusijom", izjavio je Kramer.

Dakle, vezu "nekog novog Milana" mogao bi da čini nemački internacionalac, koji bi u svoj 26. godini, mogao da oživi karijeru, koja dosad nije išla očekivanom tokom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.04.2017
07:47

Kramer protiv Kramera. Za neke igrace (ne mislim na njega) ne bih voleo da dodju ni na pozajmicu, a nadam se da ce nam (n)ovi operativci za prvi tim dovoditi samo proverene igrace.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 24.04.2017
22:38

Jedna stvar mi nikako nije jasna. Nasi novi vlasnici su ne bitno na koji nacin,skupili MILIJARDU EURA,cim na bilo koji nacin imas toliko para,znaci da si neko i nesto ,da si uspesan i ocigledno bitan u svetu kada ti i Amerika pomogne. E posto je to jasno,nikako mi nije jasno da su toliko ulozilili kako bi poslovali u minusu,a poslovace u minusu ako se ne vratimo redovno da igramo LS,a necemo se vratiti tako sto cemo biti klub koji ozivljava karijere igracima! Nadam se da su sve ovo lazi i da cemo u najmanju ruku dovesti 2 vrhunska igraca (Isko ili Hames i u napadu ako ikako mozemo Aleksisa pa ne bitno za koju platu) i 2 solidna beka,pa da se udje u top4 naredne sezone,kada se to izbori,e tada ce nam faliti jos koje pojacanje da se stabilizujemo,a onda ce sve biti lakse.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
02:45

Da su tvoje pare ti bi dao platu kolko os ,ali posto nisu kinez neda teskom mukom zaradene pare tako lako

avatar
Steffi
Tuesday, 25.04.2017
03:11

Bas ce Isko ili Hames u Milan, zna se ko je Milan nekada bio ali sad ne verujem da top igraci zele tu da igraju .