"Ne" Ibri, "da" Dibali!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.05.2015.
09:30
Izvor: Sportske.net

Iz Italije stižu šokantne vesti, akcija Mina Rajole nije uspela. Da li je šampion pogrešio?

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Mino Rajola je boravio u Torinu, tema nije bio samo Pogba, već i Zlatan Ibrahimović. Njegovog agenta je interesovala mogućnost da se Zlatan vrati u klub za koji je igrao sredinom prošle decenije, dve sezone.

Jasno da bi to naišlo na veliki otpor navijača, ali to nije razlog. Naime, iz Juventusa su odbili svaku mogućnost da se to desi jer jednostavno ne znaju šta bi sa napadačima.

Kupljen je Dibala, transfer će postati zvaničan čim se čelnici vrate iz Madrida sa polufinala Lige šampiona. Prvak Italije ima nameru da uz neprikosnovenog Teveza forsira Dibalu i Moratu kao tandem budućnosti, a Kavani bi bio šlag na tortu.

Ibrahimović ima ogromnu platu, odrekao bi se jednog dela, ali ni to se ne isplati Juventusu jer je sigurno da bi Pari Sen Žermen tražio obeštećenje od najmanje desetak miliona evra.

Na ranije priče o povratku Ibre, u Juventusu su odgovarali da je tim najbitniji, da oni nisu klub koji će zavisiti previše od jednog igrača što bi se Šveđaninovim povratkom neminovno desilo.

Inače, priča se i da je Galijani želeo da se Ibrahimović vrati, ali je Rajola rekao da od toga nema ništa i da "Rosoneri" nemaju novca sebi da priušte takvo pojačanje.

Ipak, sačekajmo, ovaj rasplet čeka i Kavani, koji upravo zbog Ibrahimovića želi da napusti Pariz.

Vratimo se Juventusu, čini se da i pored toga što Rajola ima moćne prijatelje, poput Nedveda, u upravi, ovaj transfer ne bi bio dobro primljen, možda i zbog načina na koji je Ibrahimović ostavio klub u vreme "Kalćopolija" i prešao u redove najvećeg rivala.

Mada, kako rekosmo, drugi razlozi su svakako značajniji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Wednesday, 13.05.2015
16:00

Nepotreban je Ibrahimovic imaju trojicu sjajnih napadaca plus su otkupili i Zazu jos ako dodje Kavani...

avatar
mungos
Wednesday, 13.05.2015
10:59

Morata, dibala tevez i ne treba zaboraviti ds su otkupili Zazu