Nazad u Ukrajinu - Partizan ostaje Devićeva neostvarena želja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.01.2017.
13:28
Izvor: Sportske.net

Beograđanin koji je fudbalsku karijeru izgradio u Ukrajini neće imati priliku da ostvari svoju davnašnju želju i zaigra za Partizan, pošto je kao slobodan igrač otišao u Olimpik iz Donjecka.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Poslednja šansa da Marko Dević (33) ostvari životnu želju i zaigra za Partizan otišla je u nepovrat nakon odluke da kao slobodan igrač zaduži opremu Olimpika iz Donjecka.

Beograđanin je svojevremeno otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema Partizanu, a ove zime je kao slobodan igrač možda i mogao da pojača crno-bele.

Nakon što mu je istekao ugovor sa Rubinom iz Kazanja Marko Dević je odlučio da produži za Donjeck gde će nastupati za Olimpik, a Partizan svakako ostaje neostvarena želja.

Sigurno je da u klubu iz Humske u datom momentu nisu ni razmišljali o Deviću jer su pozicije napadača dobro popunjene, a tu je i finansijski momenat.

Podsećamo da je leta 2015. godine Marko Dević bio na pragu Humske ali crno-beli nisu uspeli da se dogovore sa Rubinom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 03.01.2017
15:12

Samo nam fali centarfor od 33 godine, a deca da nam žuljaju klupu.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 03.01.2017
14:31

Nema sanse da smo ga trazili ove zime, a ovaj novi klub u koji je otisao mu je, blago receno, presmesan:-) Da nam nije dosao Tavamba, mozda bi i moglo da se razmisli o njemu, ovako- ne.