Navijači Reala: "Prodajte Bejla!"

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.12.2014.
09:58
Izvor: Sportske.net

Merengesi nemaju baš visoko mišljenje o Velšaninu. Šta javnost, ali i klub najviše zameraju najskupljem igraču na svetu?

Beta/AP Photo/Abdeljalil Bounhar
Beta/AP Photo/Abdeljalil Bounhar

Povezane vesti

Posle vesti da Mančester Junajted priprema ponudu od 150 miliona evra za Gareta Bejla, reagovali su španski mediji.

"AS" je odmah organizovao anketu, većina navijača smatra, da ako takva ponuda stigne, klub ne treba da okleva.

Šta se krije u pozadini?

Iako to u Realu javno neće reći, oni nisu u potpunosti zadovoljni Bejlom, pre svega jer je, podsetimo, najskuplji igrač sveta svih vremena, a ove sezone nije baš na nivou prethodne.

Tada je nedostatke u odbrani pokrivao golovima i asistencija, i sada je efikasan, ali retko odlučuje mečeve. Doduše, treba napomenuti da verovatno niko ne bi mogao da se istakne pored Kristijana Ronalda,  ali svejedno, Velšanin nekako ne napreduje.

Prošlog meseca je procurelo da je Anćeloti nezadovoljan upravo igrom u odbrani, insistira da Bejl više ulazi u duele, da oduzme više lopti, pokriva veći prostor, brojevi nisu baš svedok nekadašnjeg igraču Totenhema.

Naime, kada je bez lopte ima dosta problema da ispoštuje zahteve trenera u presingu, pravi najmanje faulova u ekipi, često zaboravi da se vrati na svoju polovinu.

Ove priče možda deluju čudno, s obzirom na rezultate "Los Blankosa", ali igranje u najvećem klubu na svetu se posmatra kroz drugačiju prizmu, najvećima se i love greške i Bejl to mora da prihvati.

Neke ankete od pre par meseci pokazale su da bi navijači u velikom procentu pozdravili odlazak Bejla ako to znači da bi se Anhel Di Marija vratio u klub.

No, treba reći da je i imidž Florentina Pereza takav da je on kupac, ne prodavac, pa je teško verovati da će se Velšanin vratiti na ostrvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_KSK6kgHfuo
Wednesday, 24.12.2014
11:21

Prodao bi Benzemu i Modrica za 150 miliona, a kamo li samo Bejla.
Lose protumaceno.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 24.12.2014
14:21

Benzema i Modric su jako vazni za Real.