Napoli "tera" kupce za "Pipitu"

Autor: Pavle Lazarević
sreda 23.03.2016.
10:46
Izvor: Sportske.net

Italijanski klub želi da osigura ostanak svog najboljeg igrača ove sezone.

Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP
Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP

Povezane vesti

Gonzalo Iguain je jedan od najboljih napadača u evropskom fudbalu ove sezone, pa se već mesecima pretpostavlja da će se na leto oko njega otimati najveći giganti u Evropi. Najveće interesovanje, za sada, pokazuju engleski velikani Arsenal, Čelsi i Mančester Junajted.

Pisali smo, pre nekoliko dana, da je ubojiti Argentinac "koketirao" sa Mančester Junajtedom, kao i da je odbio produženje ugovora sa trenutnim klubom. Navodno se Gonzalov brat i agent, Nikolas Iguain sastao sa čelnicima "Crvenih đavola", koji su ponudili petogodišnji ugovor i platu od 10 miliona po sezoni.

Čelnici Napolija žele da preduhitre sve moguće ponude za "Pipitu", pa su spremni da mu ponude najveći ugovor u istoriji kluba, vredan 7,5 miliona evra, što je za 2 miliona više od njegovih trenutnih primanja. Nova cifra u klauzuli bi bila 100 miliona evra, koju bi teško koji tim isplatio za 28-godišnjeg napadača.

U italijanksim medijima se navodi da će bivši ofanzivac Real Madrida, najverovatnije, sačekati kraj sezone i tada razmotriti sve opcije. Napoli, predvođen menadžerom Maurisijom Sarijem, igra odlično ove sezone i u ozbiljnoj poziciji je za osvajanje Skudeta, sa samo tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Juventus.

Pretpostavlja se da bi Napolitanci sigurno mogli da zadrže sjajnog napadača, koji je ove sezone postigao 29 golova na 30 ligaških mečeva, ukoliko osvoje Seriju A ove sezone. U suprotnom, pretpostavlja se da bi Aurelio De Laurentis bio zadovoljan sa 70 miliona evropskih novčanica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Thursday, 24.03.2016
08:25

Ма дај. Ко ће бре да да толики новац за играча који је на прагу четврте деценије живота?