Napoli doveo reprezentativca Italije!

Autor: Lazar Mitrović
subota 11.07.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net

'Vesuvijani' su obavili veliki posao i dobili značajno pojačanje u ovom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Davide Astori novi je fudbaler ekipe iz Napulja.

Štopera italijanske reprezentacije odlikuju veoma dobra tehnika, dobra skok igra i izrazita fudbalska inteligencija.

28-godišnji fudbaler karijeru je započeo u Milanu, gde nije dobio pravu šansu. Nakon kaljenja u nekim manjim klubovima otišao je u Kaljari gde je proveo 6 sezona i bio jedan od najboljih fudbalera kluba sa Sardinije, nakon čeka je pozvan i u reprezentaciju Italije. Prošlu sezonu je proveo kao pozajmljen igrač u Romi, gde je zabeležio 22 nastupa uz jedan postignut gol.

Za reprezentaciju je debitovao 2011.godine na prijateljskom meču protiv reprezentacije Ukrajine, kada je u igru ušao umesto Đorđa Kijelinija.

Napolitanci tako počinju da pojačavaju svoje redove, kako bi se u sledećj sezoni borili za sam vrh Serije A, nakon slabe prošle sezone i osvojenog 5.mesta.

Ovo bi moglo da bude značajno pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi Mauricijo Sari, mišljenje je dela navijača italijanskog kluba. Transfer je vredan 5 miliona evra, navode italijanski mediji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antonio Candreva87
Saturday, 11.07.2015
22:15

Realno,pored jakih Juventusa i Rome,sada silno pojacanih Intera i Bbilana,uvek dobrih Lacija i Fiorentine, Napoli nema vise sta da trazi!

avatar
Mosa Marjanovic 8
Saturday, 11.07.2015
23:06

duga je sezona

avatar
StormyLBZ
Sunday, 12.07.2015
12:57

Silnog pojacanog Milana??? Sem Bake i Adrijana nisu nikog bitnog doveli, Napoli ima hemiju, ono sto Milan nema, jedino da prodaju Iguaina jer im on remeti igru svojim sebiclukom!

avatar
Volim nogomet
Sunday, 12.07.2015
00:06

Slažem se da su slabiji od Juvea i Rome i možda sad Intera jer su se pojačali ,ali po meni nisu lošiji od Fiorentine ,Milana i Lazia ,Milan se treba još pojačat ,Fiorentina ništa specijalo zasad nisu uradili ,a sa Laziom su tu u rangu.