Napadač Juventusa se seli u Englesku?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 18.01.2015.
13:42
Izvor: Sportske.net

Pevci su opasno zagrizli za fudbalera Juventusa!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Simone Zaza, igrač Juventusa koji trenutno igra na dvojnoj registraciji u Sasuolu, meta je Totenhema.

Čelnici Pevaca su bili u Milanu na razgovoru sa upravom Sasuola, i dogovor je blizu, 11 miliona funti je njihova ponuda.

Ipak, sa ovim mora da se saglasi i Juventus. Oni su i dalje vlasnici 50% njegovog ugovora, a Sasuolo ne može da proda ovog fudbalera bez njihovog odobrenja.

Takođe, Juventus ima pravo preče kupovine, tako da oni mogu aktivirati klauzulu i vratiti ovog fudbalera u Torino sa 11 miliona funti, pa je ovaj transfer u magli.

Simone Zaza je postao i reprezentativac, Konte ga je uključio u tim koji igra kvalifikacione utakmice za Euro 2016, pa je teško očekivati da će Juventus pustiti da ovo prođe tek tako.

Zaza je postigao 7 golova u 15 nastupa u Seriji A, od čega 3 u poslednja 4 meca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 18.01.2015
14:58

nema juve pola ugovora oni su to prodali sasuolu za 7.5 miliona

avatar
Sunday, 18.01.2015
15:09

AJmo sad opet...JUVENTUS moze da ga vrati za 15 miliona ove godine ili 18 miliona sledece godine...znaci ipak se prvi pita Juventus...da se covek zapita zasto imas nad 2000 negativnih ocena ....

avatar
Vladimir Simovic
Sunday, 18.01.2015
15:37

Da, ali Juventus ima pravo kupovine na kraju ove za 15 miliona evra , a na kraju sledece sezone za 18 miliona evra prema klauzuli koja je odredjena u ugovoru igraca. Ako Juventusova uprava misli da Zaza vredi taj novac, sigurno ce iskesirati, tim pre sto su Sasuolo i Juventus u dobrim poslovnim odnosima pa je moguc i dogovor u smislu da se prosledi poneki igrac Juvea ili se isplati na rate. Juventus je preziveo veliku nepravdu prosle decenije i veoma je tesko oporaviti se finansijski, oni nisu u stanju da iskesiraju 40+ plus miliona evra da bi zadovoljili ego sopstvenih navijaca i simpatizera. Svaki od tvojih komentara na skoro svaku Juventusovu vest proizvodi toliko mucnine zbog kolicine ogorcenosti koju imas prema ovom klubu koji mora se priznati, spada u red najvecih po svojoj istoriji i legendama koje su igrale fudbal na Dele Alpiju. Klub zasluzuje respekt za sve sto je uradio, ako nista drugo, seti se da je Juve sa skoro pa osrednjom ekipom, 2009. ako se ne varam dobio Real Madrid 2 puta, 2013. je koliko se secam Juve bio potpuno ravnopravan sa Realom, a necu da podsecam na 2003 pa i 2005. i utakmicu sa Realom. To znaci da Juve igra fudbal i van Italije i da 7 ili 8 finala LS nisu slucajnost, kao ni svi moguci trofeji izvan Italije koje su osvojili, a opet se prica o namestanjima iako postoje dokazi koji ukazuju da je Juventus najmanje kriv u celoj aferi Calciopoli, ali ljude mrzi da se malo zainteresuju i saznaju nesto novo, malo proguglaju, vec govore napamet kao da poseduju svu pamet sveta, a raspolazu bajatim informacijama... Ljudi su skloni da od svakog mesta naprave novi trg Loreto osudjujuci pojedinca ili kolektiv, bez obzira na ispravnost svojih stavova, sto bi rekao Djidji Bufon. P.S. Nemam nameru nikoga da uvredim, vec samo da razjasnim pomalo ostrascenom simpatizeru da gresi, iako je to skoro nemoguce to dokazati.