Najtraženiji Srbin narednog leta!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.04.2016.
09:51
Izvor: Sportske.net

Četiri kluba u trci za srpskog reprezentativca. Morao zaobilaznim putem do uspeha, razlog to što nije igrao za "Večite"!

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Filipa Kostića su u Srbiji nipodaštavali, retko je pozivan za mlađe selekcije, fudbalska provincija Kragujevac mu nije bila preporuka za glavne uloge u reprezentaciji.

Morao je zaobilaznim putem, iz Radničkog je, uz dosta bure nevezane za fudbalski teren otišao u Holandiju. Baš kao i njegov prethodnik, Dušan Tadić, ostavio je sjajan utisak u zemlji lala, preselio se u Štutgart, a narednog leta biće najtraženiji srpski igrač.

Naime, Filip Kostić je prema pisanju "Bilda" na meti četiri kluba, svi su spremni da plate više od 15 miliona evra za usluge Srbina koji je u dresu "Švaba" postigao pet golova, ali je sjajan asistent i najzaslužniji što se Štutgart nalazi u boljoj poziciji nego prošle godine kada se davio u poslednjim kolima.

Najozbiljnija varijanta je Liverpul, Klop prati igre Kostića, potreban mu je eksplozivan spoljni igrač, poznat je kao trener koji ume da izvuče maksimum iz takvih fudbalera.

Ako ostane u Nemačkoj, Kostić može da bira, Volfsburgu nije problem da plati fudbalera iz Bundeslige koga želi, kao ni Šalkeu i Dortmundu. Kostića je prošle jeseni skautirao Bajern, kao moguću zamenu za spoljne igrače Riberija i Robena, ali je za odlazak u tako jaku konkurenciju ipak rano.

Sam Kostić veruje da je došlo vreme za novi korak u karijeri, čeka ponudu Liverpula, a ništa loše neće biti ni da ostane u Bundesligi. Cena mu je između 15 i 20 miliona evra, svi zainteresovani to mogu da plate bez problema, Štutgart će morati da ga proda ako takva ponuda stigne.

Filip Kostić - Najtaženiji Srbin u fudbalu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 08.04.2016
11:54

Groningen je holandska varijanta odskocne daske, odlican klub za rad sa mladima, a dobre se pare tu obrcu i vrte. Mogao bi bolje za Srbiju, Fico!!!

avatar
DrugRaja
Friday, 08.04.2016
11:07

Liverpool ce dovesti Kostica eventualno da bude rezerva Cou na poziciji AML,eventualno ako Cou bude bio igrao na nekim utakmicama klasicnog AM ili ga odmarao onda ce Kostic igrati.Ako ga dovede to znaci da cemo na svakoj poziciji ofanzivnih vezista imati i dobre rezervne igrace.Sto se tice napadaca mislim da bi trebalo prodati Bentekea i dovesti Lakazeta koji moze da igra i klasicnog spica,AM i AMR i jedan dobar golman + ako Bog da da dodje Gece i vrate Markovica to ce bi bila ozbiljna ekipa.

avatar
Gorčilo
Friday, 08.04.2016
13:39

Kostić, Gece i jedan napadač umesto Bentekea i bili bi tip top u napadu. Ne verujem da će Klop pružiti šansu Markecu. Budimo realni nije igrač za Pl, suviše je mekan i plašljiv, nema završnicu i centaršut, a pritom ima očajnu sezonu u Feneru. Sredina je veliki problem. Hendo je najgori, Lukas i Alen nestabilni, Milner nije bas tako mlad. Pod hitno nam treba jedan vezni top klase tipa Gindogan, Matuidi i sl.

avatar
DrugRaja
Friday, 08.04.2016
16:57

Slazem se za Markeca,al pod hitno moraju da menjaju nekog umesto Hendersona.Guraju ga samo zato sto je Englez inace ne bi on nikad igrao za Liverpool.Da stranac igra kao Henderson davno bi leteo iz kluba.Covek ne zna ni da trci(trci na petama),nekad pokusa da glumi Gerrarda pa kao suta sa 25-30 metara prebaci tribine,pa onda hoce neki pas da izmisli kao sto je to Gerrard radio kako je hteo,pa loptu posalje van terena ili pokloni protivnicima.

avatar
kun95
Friday, 08.04.2016
14:48

Sad preko 25 mil ne mozes nikome utrpati Bentekea, a platili su ga 40 mil.

avatar
Savoa
Friday, 08.04.2016
11:03

Ma ne moze on u Liverpul.