Najbolji ipak ostaje u Lesteru!

Autor: Beta Beta
petak 15.07.2016.
11:07
Izvor: Beta

Trener engleskog šampiona Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da je uveren da će napadač Rijad Mahrez ostati tom fudbalskom klubu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Za dvadesetpetogodišnjeg reprezentativca Alžira zainteresovani su brojni klubovi, posle dobrih igara u prošloj sezoni, kada je pomogao Lesteru da prvi put u istoriji kluba osvoji šampionsku titulu.

"Uveren sam da će Mahrez ostati. On želi da ostane sa nama, on uživa i smeje se. Mahrez nije rekao da želi da ide. Ne, on je srećan", rekao je Ranijeri za Lester Merkjuri.

Mahrezov ugovor sa Lesterom ističe sredinom 2019. godine.

Takodje, klubovi su zainteresovani i za još dvojicu igrača Lestera, Džejmija Vardija i N'Goloa Kantea.

Britanski mediji preneli su da je Čelsi poslao ozbiljnu ponudu za Kantea, a Ranijeri je rekao da bi razumeo ako bi fudbaler izrazio želju da ode.

"Ponudili smo mu novi ugovor, a on je želeo da sačeka da se završi Evropsko prvenstvo. Sada čujem mnogo spekulacija. Ne želim da izgubim tog igrača. Ne želim, ali bih mogao da razumem njegovu želju da ode. Ne znam ništa vezano za novac, ja nisam menadžer nego samo trener, ja ne pričam o novcu. Kažem ono što osećam, želim ga u mom timu", rekao je Ranijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke