Naingolan na putu za 'Enfild'?

Autor: Miloš Marković
sreda 24.12.2014.
11:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Rome u suvlasništvu sa Kaljarijem našao se na transfer listi Brendana Rodžersa, javljaju italijanski mediji.

Beta/AP Photo/Tano Pecoraro
Beta/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Rađa Naingolan je u Rim stigao u januaru na pozajmicu iz Kaljarija, istakao se svojim igrama kao jedan od bitnijih fudbalera u Garsijinom timu.

Tokom leta je Roma otkupila polovinu njegovog ugovora za 6 miliona evra, a plan je bio da se pre leta naredne godine reši pitanje prestalih 50% ugovora ovog sjajnog fudbalera. Ipak, u priču se umešao i Liverpul koji je izrazio želju da ovog igrača dovede u Premijer Ligu.

Kako tvrdi 'Gazeta delo Sport', Liverpul nudi 15 miliona evra za ovog fudbalera, kome se takođe nudi 2.8 miliona po sezoni, što je duplo u odnosu na sadašnja primanja u Romi.

Ostaje da se vidi hoće li unosna ponuda promeniti mišljenje samog igrača, koji je nedavno istakao privrženost Vučici.

„Prešao sam dug put kako bih stigao do velikog kluba i sada jednostavno ne mogu da zamislim da karijeru ne završim ovde. Bilo bi mi teško da idem u inostranstvo. Što je najbitnije, ne vidim bolji tim od Rominog u budućnosti. Srećan sam ovde i to je činjenica.“, rekao je Naingolan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ako cemo realno
Wednesday, 24.12.2014
12:52

Radja 15 miliona ? Ove godine igra kao lud, jedan je od najboljih trenutno, a sobzirom kako se frljaju sa cenama 15 miliona je sica... Ovaj igrac vredi bar 25 miliona evra, ko ga je gledao i pratio ove sezone mogao je da vidi da igra u oba pravca i da je vrlo koristan igrac...

avatar
ddr16
Wednesday, 24.12.2014
13:15

radja i keita su pokidali ove sezone,iako sam u keitu sumnjao on je izacio de rosija iz pve postave,a radja igra kao lud,u oba pravca,u potpunosti je zamenio strotmana dok je ovaj bio povredjen,ne verujem da ce ga roma pustiti,a sigurno ne za tu sicu...

avatar
Hulk Romanista
Wednesday, 24.12.2014
15:23

Radja ostaje u ROMI opusteno ;)