Nađeno rešenje, Ibra potpisuje za Galaksi?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.04.2017.
08:57
Izvor: Sportske.net

Formula već primenjena u par slučaja, i čini se da je ovo jedino rešenje koje bi zadovoljilo sve tri strane!

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović bi trebalo na leto da potpiše za LA Galaksi, pregovori su već odmakli, Šveđanin bi postao najplaćeniji igrač u istoriji MLS.

On bi dobijao blizu 10 miliona dolara po sezoni, ugovor bi bio na tri godine, ali bi u Ameriku stigao tek narednog marta.

Naime, opcija na koju bi pristao i sam igrač je da odmah bude pozajmljen Junajtedu, to jest da do sledećeg marta igra za "Đavole".

Ova formula nije nepoznata, "Galaksi" je primenjivao u par navrata sa Bekamom i Milanom.

Ovako bi obezbedili Ibru za narednu sezonu koja počinje u martu, a Šveđanin bi dobio šansu da veći deo sezone provede u sadašnjem klubu.

Jasno, ako bi se Junajted borio za titulu, ili procene da ne mogu bez Ibre oni bi probali da ga zadrže do juna 2018.

Tom Pen vlasnik američke fudbalske franšize je rekao da Ibrahimović želi da dođe u Los Anđeles i postane zaštitno lice i kluba i čitave lige.

Njemu ugovor sa Junajtedom ističe na kraju sezone, ima opciju za produženje, Murinjo mu nudi novi jednogodišnji ugovor, ali bi na kraju pristao i na ovo rešenje.

Ibrahimović je ranije izjavio da je došao zbog velikih stvari, da Junajted nije dovoljno dobar, da on nema vremena za čekanje, što se odnosilo na mogućnost da ne igra Ligu šampiona naredne sezone.

Za sada je realnije da povratak u evro-elitu Junajted izbori kroz LE, danas igraju revanš sa Anderlehtom kod kuće, imaju 1:1 iz prvog meča i lepu šansu da se dokopaju polufinala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 20.04.2017
18:46

Ајде прекините више са овим небулозама. Златан је сам изјавио да, ако освоје Лигу Европе, и следеће сезоне играју Лигу Шампиона, сигурно остаје у клубу, те да нема разлога да мења средину. Сигуран сам да Ибра остаје до следећег лета.

avatar
JC\'90
Thursday, 20.04.2017
10:07

Ma treba odma da ide na kraju sezeone. Zbog njega se usporio razvoj Marsijala i Rasforda. Da bi napredovali treba redovno da igraju, ovako nista ozbiljnije ne mogu da urade

avatar
MANUTD
Thursday, 20.04.2017
09:44

Ibra ide u Ameriku da igra LS :)

avatar
Akrobaticar Man.Utd.
Thursday, 20.04.2017
09:43

Po meni bilo bi najbolje da Ibrahimovic ode vec na kraju sezone i da dovedemo mladeg i brzeg igraca u napadu tipa Mbape ili Grizman,uz jednog od ove dvojice valjalo bi dovesti i Bernarda Silvu na krilo,zadnji vezni nam je preko potreban a siguran sam da bi se Dayer sjajno uklopio,uz to vratiti Kina ili dovesti Lindelofa na poziciju stopera i cekati s nestrpljenjem pocetak sljedece sezone :*

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 20.04.2017
17:34

Meni se svidja kako Baili i Roho igraju a sigurno ce biti jos bolji jer se sve bolje slazu i uigravaju. Moze da se nadje neki mladji stoper koji ce vremenom postati prvotimac. Levi bek obavezno,Blind i Darmian nisu dovoljno dobri a So se stalno povredjuje. Zadnji vezni isto obavezno,on bi resteretio Ereru i Pogbu i vezni red bi bio bolji. Krila imamo,Marsial levo a Mkitarian desno,neke zamene mogu da se nadju a spic naravno Rasford. On ako nastavi da sedi na klupi nece biti nista od njega. Nama za prvu postavu trebaju levi bek i zadnji vezni a ovako jos par igraca za zamene. Naravno,prodati Blinda,Darmiana,Janga i Smolinga/Dzonsa.

avatar
Akrobaticar Man.Utd.
Friday, 21.04.2017
07:58

Slicno razmisljamo iako sto se tice Martiala mislim da on kod Mourinha nikad nece biti standardan iako po meni bi ga trebalo forsirat,Grizmana ili Mpabea upariti sa Rasfordom u napadu i igrati 4-4-2 i nema brige za golove..

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 20.04.2017
18:18

Ako Murinjo ubode pojacanja na leto bicete mnogo jaki i glavni konkurenti za titulu.

avatar
Thursday, 20.04.2017
09:37

Ostani Ibra i ako si u nasem rivalu lepo je gledati fudbalsku ikonu u najboljoj ligi na svetu!!!

avatar
Scholes
Thursday, 20.04.2017
09:35

Pa ako je dosao zbog velikih stvari koja je logika otici u Ameriku!? Koliko je ovim fudbalerima dovoljno.. Samo jure kintu.. Pa i u Junajtedu zaradjuje previse.. Ako do sad nije zaradio ne znam kad ce..

avatar
Ole Gunar Solšer
Thursday, 20.04.2017
12:22

U Mancesteru ima vecu platu nego sto bi imao u Galaksiju.