Na zapadu ništa novo, Benfika opet napunila kasu

Autor: Boban Filipović
petak 14.07.2017.
12:15
Izvor: Sportske.net

Znate li koliko su 'Orlovi' iz Lisabona zaradili od prodje igrača ove godine?

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Ozbiljan novac je počeo da stiže na 'La Luž' još zimus kada je Gonsalo Guedeš prodat Pari Sen-Žermenu za 30 miliona funti.

Kako je krenuo letnji prelazni rok Vulverhempton je otkupio Eldera Koštu za 12 miliona funti. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u taboru "Vukova", ostavio odličan utisak i od ranije se znalo da će do ovoga doći.

Zatim je ozvaničeno da golman Ederson odlazi u Mančester Siti. Uprava 'Građana' je ispunila želju Pepu Gvardioli i obezbedila mu 40 miliona funti za transfer Brazilca.

Usledio je jedan ne tako veliki transfer, Brazilac Fernendo Marsal je prodat Olimpiku iz Liona za 4.5 miliona funti.

I menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo je pazario na 'La Lužu' ovog leta. Pojačao je poslednju liniju svoje ekipe Šveđaninom Viktorom Lindelofom, a to zadovoljstvo koštalo ga je 30 miliona funti.

Isto toliko novca izdvojila je Barselona kako bi rešila goruće pitanje desnog beka. Na 'Nou Kamp' stiže Semedo, koji je za sada poslednji igrač čiji je odlazak iz Benfike zvanično potvrđen.

Do kraja prelaznog roka je ostalo mesec i po dana, a šampion Portugalije je ove godine od prodaje igrača zaradio preko 150 miliona funti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke