Murinjov SMS!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.02.2015.
13:58
Izvor: Sportske.net

Žoze došao do broja telefona napadača, pogađate kakve mu poruke šalje.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Murinjo ima običaj da komunicira porukama, čak i sa igračima koje lično ne poznaje.

Portugalac veruje da je Mauro Ikardi idealno pojačanje za njegov Čelsi naredne sezone i ubeđuje Argentinca da se preseli u Englesku.

Ikardi, koji je prošao Barsinu "La Masiju", odrastao u Španiji ne uspeva da se dogovori sa Interom oko novog ugovora. On je izrastao u jednog od najvažnijih igrača tima, a traži tri puta više novca od sadašnjih primanja.

Naime, on traži blizu 3 miliona evra po sezoni, plus bonuse što je za Inter u ovom trenutku previše. Čak i da produži ugovor priča se da bi za sumu od 30 miliona evra pustili Ikardija kako bi pokrili dugove i otklonili pretnju kazne zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Inter je već pod istragom iz Niona, juče je jedan od direktora, Fasone, priznao da će možda morati da prodaju nekoga od mlađih igrača kako bi pokrili dugove, ali i napravili budžet Manćiniju na leto, da stvori tim po svojoj volji.

Murinjo verovatno igra na to, Italijani pišu da je jedna od poruka glasila:

"Dođi, u Čelsiju ćemo zajedno napraviti velike stvari"
. Ikardi bi zauzeo mesto Drogbe koji će se povući na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lewa9
Saturday, 28.02.2015
15:11

Икарди је 0 од човека, али може да буде један од бољих шпицева, поготово поред Муриња :)

avatar
lewa9
Saturday, 28.02.2015
17:37

Је л' може овај што ми је лупио - да објасни чему? :D nШта сам ја то погрешно рекао? 0 од човека је због понашања према Лопезу који га је буквално вукао уз себе, а то да има потенцијал има и то велики..Може стварно да постане један од бољих шпицева :)

avatar
lewa9
Saturday, 28.02.2015
23:50

@Misosesic па нека мисли, ал нека ми само образложи зашто..Икарди сад већ има квалитете, само што је у Интеру расуло и онда не може то толико да дође до изражаја..Позз :D

avatar
Misosesic
Saturday, 28.02.2015
21:42

Opusteno mozda covek misli da Ikardi nikad nece postati nekakav extra igrac.Evo jedan + za komentar cisto sto si me nasmijao.pozz