Murinjov kompletni remont, jedan pred vratima, oko drugog se pregovara!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.12.2016.
09:38
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted će uložiti ogroman novac u odbranu u januaru.

Andrea Di Marco/ANSA via AP
Andrea Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Portugalski listovi, pre svih O'Žogo, pišu da je predsednik Benfike stigao u Englesku da zaključi pregovore oko Viktora Lindelofa.

Klauzula važi od leta, Junajtedu se žuri, Mendeš pokušava da izdejstvuje dogovor za Murinja koji će biti oko 40 miliona evra. Mladi Šveđanin bi trebalo da bude prvo pojačanje kluba u januarskom prelaznom roku.

Ali, to nije jedini štoper koga Murinjo namerava da dovede.

Počeli su navodno pregovori sa Romom oko Ridigera. Potrebna je zamena za Baija, "Vučica" je navodno u finansijskim problemima i mora da proda štopera koga je prošle godine dovela iz Štutgarta i koji se u potpunosti afirmisao.

Cena Ridigera čiji je otac Nemac, a majka iz Sijera Leone je oko 30 miliona evra. Ovaj mladi igrač je već odigrao petnaestak utakmica za "Pancere", a nije učestvovao na EURO 2016. jer je povredio koleno tri dana pred start turnira.

Za sada rimski mediji ne navode da li je Roma reagovala na navodnu ponudu Mančester Junajteda, tim pre što su letos odbili Čelsi koji je nudio sličnu sumu.

U svakom slučaju, novac nije problem, Murinjo je procenio da nedostaje kvalitet u poslednjoj liniji.

On će takođe rasčistiti stvari u timu, Depaj ide sigurno, a pominje se da bi i Maruan Felaini koji ima problem sa navijačima mogao ovog januara da ode u Seriju A i to najverovatnije na pozajmicu u Inter ili Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd1993
Tuesday, 20.12.2016
16:17

ne bacaj pare bez potrebe...daj matu atleticu i dovedei himeneza,inter hoce snajderlina uzmi im kondogbiju,psg je los uzmi im orijea...i daj 50 milki za lakazeta...prodas arsenalu smolinga za 30,blinda uvalis za 20 i felainija za 15...cist racun duga ljubav,bicemo u prva 4,pa na leto wajgl,vrati pereiru iz granade i posle dovodi kog hoces...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 20.12.2016
19:19

Samo da se ne ugusi Rasford dovodjenjem spica, no cinjenica je da nam efikasnost nije na nivou, Zabrinjava losa forma Marsijala, nadam se da ce proci u skorije vreme,golgeterski post Runija a i Miki nikako da stane na noge. Ne moze Ibra samo da daje golove. A himenez, ne znam dali postoji klauzula i koliko je, tesko ce Atletiko pustati ikoga u sred sezone a sanse za tituliu LS nisu u opste nerealne.Dobili su i protivnika po meri za dalji prolaz

avatar
ManUtd1993
Tuesday, 20.12.2016
19:43

mng je mlad rasford,i digla se velika prasina oko njega,igra nekako kao da je vec pokazao mng u htd a treba jos mng da uci,lakazet bi po menj bio savrseno resenje...

avatar
mrancic
Tuesday, 20.12.2016
11:55

Murinjo a ko će davati golove sem Ibre.Zarđali Runi i Mata ili ove sezone očajni Marsijal i Rašford?.Štaćeš sa gomilom igrača,centralnih bekova u timu.Ako dovedeš ovu dvojicu na proleće će ih biti 6 bez Blinda.

avatar
Tuesday, 20.12.2016
11:30

Kakav crni Felaini kod nas?!

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 20.12.2016
12:04

Hahahahahah :-D E kako me nasmija na jutro. Ovo vam je donacija od Junajteda :-D

avatar
Tuesday, 20.12.2016
12:10

Samo ako prihvatite da udomite jedno deset nasih fudbalera:-D:-D:-D

avatar
Mangus
Tuesday, 20.12.2016
11:11

Depaj, Svajni, Snajderlin, Felaini, igraca za prodaju koloko oces.