Murinjo želi Mesija, ali...

Autor: Miloš Marković
sreda 24.12.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Ne postoji klub koji u svojim redovima ne bi poželeo da vidi Lea Mesija. Žoze Murinjo kao menadžer Čelsija nije ništa drugačijeg mišljenja.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Leo Mesi je poslednjih nedelja i meseci predmet raznoraznih spekulacija koje se tiču njegove budućnosti u redovima fudbalskog kluba Barselona.

Argentinac je indirektno najavio da bi mogao da promeni sredinu, da se u fudbalu nikada ne zna šta nosi novi dan, alarmirao je klubove širom planete koji se navodnim ponudama utrkuju ko će privoleti ovog sjajnog fudbalera.

Klub koji se dovodio u vezi sa Mesijem, jedan od mnogih, jeste i londonski Čelsi.

Kao finansijski moćna ekipa, Čelsi bi, pretpostavlja se, mogao da izdvoji 205 miliona funti koliko iznosi Mesijeva otkupna klauzula, ali Murinjo ipak ističe da bi takav transfer u ovom trenutku bio nemoguć.

„Ne, ne postoji ni najmanja šansa za to.“, rekao je Murinjo, 'okrivivši' finansijski fer plej.

„U ovom trenutku imate na snazi finansijski fer plej po kome moramo da pratimo i poštujemo određena pravila, određene brojke tako da nismo u mogućnosti da kupimo, kako ste i sami rekli, 'super fantastičnog igrača' sa 'super fantastičnim brojkama'. To Čelsi u ovom trenutku jednostavno nije u mogućnosti da uradi.“, rekao je Murinjo engleskim medijima.

Još jedan klub koji je zainteresovan za Mesija jeste Mančester Siti, ali Građani imaju iste restrikcije poput Plavaca iz Londona, što se uostalom može reći i za Pari Sen Žermen, kao još jedan evropski klub koji bi se mogao uvrstiti u konkurenciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 24.12.2014
11:48

Samo Real (ako prodaju Balea) ili neki klub iz Katara i SADa to mogu, tako da Messi htio ili ne ostaje u Barci do kraja isteka ugovora.

avatar
Wednesday, 24.12.2014
15:41

Samo? Pa PSG i City su sa parama jaci od Pereza, a mozda cak i Abramovich. Mozda nisu toliko glupi dati veliku sumu za Messija, ali kada bi Real ponudio 250M za Messija, PSG i Cty mogu isplatiti i 500M ako treba, samo da nije FFP.

avatar
ibrex7
Wednesday, 24.12.2014
18:08

ali real ima tolike prihode od sponzora i od marketinga da sada kada je na snazi FFP imaju tu platovnu moc da kupuju jer zarade ogroman novac sto u slucaju city-ja i psg-a nije slucaj