Murinjo - Stiže Matić, druga meta izmakla!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.06.2017.
09:49
Izvor: Sportske.net

Dok čeka našeg fudbalera, Murinjo stigle loše vesti kada je u pitanju velika želja...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Nemanja Matić čeka prodaju Bakajoka Čelsiju kako bi njegov slučaj bio rešen.

Već je poznata cena, on je svoje uslove dogovorio, ali Murinjo pored Srbina neće dovesti još jednu veliku želju.

Naime, on je hteo i Fabinja koga je svojevremeno kao klinca doveo u Real Madrid, odnosno promovisao u prvi tim, ali izgleda da od toga nema ništa.



Prema informacijama iz Francuske, PSŽ je bio konkretniji, ponudio više novca "Kneževima", u pitanju je suma od 45 miliona evra za Brazilca koji može da igra i desnog beka i defanzivnog veznog.

PSŽ želi da se oslobodi Orijea koji ima problema van terena, pa bi Fabinjo trebalo da bude zamena na desnom beku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 01.07.2017
13:22

Daj, dovedite Fabinja slijepci!

avatar
Martial11
Thursday, 29.06.2017
21:11

Samo da se vise ozvanici ovo sa Maticem, kao sto sam i mislio, Mou ce prvo skockat defazivni dio. Nadam se da ce i napadaca kakvog kupit, pa mozda i krilo.

avatar
Carina_11303
Thursday, 29.06.2017
11:24

Samo da se Matić kompletira što pre. Smorio bih se izuzetno ako bi ovaj transfer propao. A ista ovakva priča je bila i kad je Čelsi prodavao Matu junajtedu. "on ce se vratiti da kazni Čelsi i donosiće junajtedu prevagu i titule" mhm, kako to ide? XD Isto kao što se i Arsenal ložio da će Čeh sam da im osvoji titulu. Kad imaš radilicu kao što je Kante pored sebe izgledaćeš dobro. Čelsi izgubi meč a Matić nijedan start, nijedna oduzeta lopta, svi dueli izgubljeni i uspesnost dodavanja oko 60%. Isto tako se i Ferdinand šlepao uz Vidića i izgledao kao klasa, Vidić odradi sav posao. Tako su u jednom trenutku dok je Ferdinand bio povređen počeli da porede Evansa sa Terijem, gle čuda baš u periodu kad je igrao pored Vidića. A gde je sada Evans?

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 29.06.2017
12:22

Koliko puta se desili da Messi Ili Ronaldo ne urade ništa kad izgube i to kao umanjuje njihovu vrednost ??nIsto važi i za Matića, koji je znao da igra fudbal i pre Kantea, za Evansa prvi put čujem to poređenje jer je on kiksara.

avatar
mrancic
Thursday, 29.06.2017
10:05

Velika greška.Fabinjo je bolje rešenje.Sa Matićem nastaviće se mučenje lopte u Junajtedu.Zamislite,a to je realno,kad loptu uzmu Matić,Mata,Blind i Kerik.Kakva je strategija Murinja i Mančestera,da li neko može da mi objasni?Možda drugi neće pobeđivati Junajted ali neće i on njih.Mančester definitivno nema bekove i nema brza krila.Šta je nateralo Murinja sem ziheraškog načina igranja da izabere Matića a ne Fabinja.Možda što nema nameru dugog ostanka u Junajtedu.

avatar
Majk Smoling
Thursday, 29.06.2017
12:21

Mislim da gresis. Zadatak Matica nece biti da kreira igru, pa da od njega zavisi brzina iste. Ne, to ce raditi Pogba i Erera, a upravo ce Matic umoguciti gore pomenutoj dvojici da krenu napred i odrade taj deo zadatka. On je tu kao klasicni zadnji vezni - neko ko oduzima lopte, preseca pasove, markira protivnicke plejmejkere i dodaje loptu najblizem kreativom igracu. Nema tu neke posebne politike. Svakako da je zbog godina Fabinjo mozda bolje resenje jer bi bio dugorocnija opcija na toj poziciji, ali nikada ne smemo zaboraviti da je prilagodjavanje PL tesko i da dugo traje. Sa druge strane, Matic em sto igra vec dugo u PL, em sto dobro poznaje rad Murinja, tako da bi on istog momenta bio spreman da pruzi maksimum.

avatar
Carina_11303
Thursday, 29.06.2017
12:31

Kakvo je taj Mata imao kefalo. Kakve je on lopte davao, čak i ne govorim samo o asistencijama, nego ovako, proigravanja tokom igre. To je bio ples. I sve je to trajalo dok nije došao Murinjo i ubio mu i samopouzdanje i samopoštovanje bacajući ga u drugi plan da bi otvorio mesta za...spremi se...je l' si spreman? OSKARA. Uz Mikela jedna od najvećih prevara od igrača Čelsija. Luda sreća i ludi Kinezi su nam pomogli da ne ispadne kao totalni fijasko sa onim abnormalnim parama.

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 29.06.2017
10:03

Meni stvarno nije jasan taj Monako. Oni planiraju da prodaju pola prvog tima. Kao da nemaju nikakve ambicije za sledeću sezonu, samo da zarade što vise

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 29.06.2017
12:36

Ja garantujem da nije tacno da ide u PSG.

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 29.06.2017
13:01

Mozda jednostavno ne mogu da zadrze igrace ili im je ova titula dovoljna za sada, pa ce ponovo dovesti mlade talente.

avatar
Zeljko GGMU<3
Thursday, 29.06.2017
09:59

Ovo je negde osmi put da mu je propao transfer u United,pa ce za 3-4 sata biti u avionu za Manchester

avatar
amigo999
Thursday, 29.06.2017
09:59

Murinjo izgubio kompas totalno....kapetan broda bez komapsa....Mozda gresim, ali....

avatar
RHawtin
Thursday, 29.06.2017
13:27

gresis zemo. U stvari, verujes svemu sto se pise u novinama i kojekakvim tabloidima.....Pa mora se i to prodavati.