Murinjo se predomislio u vezi Rojsa?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 07.12.2014.
12:53
Izvor: Sportske.net

Iako je nedavno rekao da nemački reprezentativac nije zanimljiv za Čelsi, Portugalac se navodno predomislio posle poraza od Njukasla.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Čelsi je doživeo prvi poraz u Premijer ligi ove sezone, a osim na bodovni saldo, to je ostavilo traga i na razmišljanje Murinja.

Iako je menadžer Čelsija nedavno rekao da mu Marko Rojs nije potreban, juče se navodno predomislio.

Pošto je i Mančester Junajted u trci za potpis sjajnog Nemca, Portugalac smatra da je bolje da ga uzme on, nego da ga prepusti konkurenciji.

Rojs bi mogao da bude doveden za manje od 30 miliona evra, što ga čini vrlo poželjnom investicijom, kada se uzme u obzir da su cene fudbalera otišle u nebo i sigurno je da najveći evropski klubovi neće tek tako prepustiti svojim konkurentima ovakvog igrača.

Ipak, Rojs je trenutno povređen, pa će potencijalni kupci sigurno pratiti njegovu rehabilitaciju i kako će izgledati kada se vrati na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Sunday, 07.12.2014
15:09

Rojs je definitivno igrač koji treba svakoj ekipi, mada po meni Chelseau je potrebniji jedan extra vezni igrač u slučaju ozljede Matkea ili Seska, po meni Imbula ili Karvaljo bi bili odlični, dok se treba riješiti Mikela. Hazard, Oskar, Willian izgleda jako dobro, Šurle, Remi i Ramires tu mogu zamjeniti čak i Piazon, Torgan i Salah nisu loši igrači s obzirom da su jako mladi i napredovaće. Dođe li Rojs treba se riješiti Mozesa, Marina, Atsua, Kakute, Perice i Pašalića to je moje mišljenje, za njih nek zaradi 25 miliki, dodati 10 Chelseau ne bi trebao biti problem.