Murinjo pušta Čeha u Romu!

Autor: Miloš Marković
utorak 06.01.2015.
13:28
Izvor: Sportske.net

Rezervni golman londonskog tima dobio je zeleno svetlo.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Od prvog golmana i jednog od najboljih čuvara mreže u Premijer Ligi do rezerve, za kratko vreme.

Ne treba biti zlonameran, nije ni sam Petr Čeh, svoje mesto je ustupio fenomenalnom Kurtoi, koji predstavlja budućnost belgijskog i evropskog fudbala, uz De Heu najveći biser među stativama Premijer Lige.

Profesionalac kakav jeste, Čeh je pokazao neverovatno strpljenje, a Murinjo je odlučio da izađe u susret svom golmanu i dozvoli mu da promeni sredinu.

Kako prenose italijanski novinari i dobro obavešteni izvori, Murinjo je odobrio transfer u Romu, gde bi Čeh trebalo da se pridruži svom doksorašnjem saigraču, Ešliju Kolu.

Rimljani u 32-godišnjem Čehu vide odličnu zamenu za 37-godišnjeg Morgana De Sanktisa, nema sumnje da bi italijanski klub u sjajnom golmanu Čelsija dobio veliko pojačanje na golu.

Inače, ukoliko se ovaj transfer i definitivno ozvaniči, Murinjo bi u svega nekoliko dana mogao da ostane bez dva golmana, obzirom da je i Mark Švarcer napustio Čelsi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kloptothekop
Tuesday, 06.01.2015
14:34

ceh institucija,ne mogu da verujem da ga onaj mali naduvenko menja,jos mnogo taj mali mora da radi da bi bio kao ovaj mag medju stativama.