Murinjo potvrdio, dvojica odlaze, ali Švajni ostaje?!

Autor: Milovan Longinov
petak 06.01.2017.
15:47
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo danas potvrdio - dvojica dobila ''voljno''!

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Mančester junajted će ove zime prodati Morgana Šnajderlina i Memfisa Depaja, dok bi Švajnštajger mogao da ostane na ''Teatru snova''.

Ipak, oni će otići samo u slučaju ponude o prodaji, dakle pozajmice ne dolaze u obzir. Obojica igrača neće biti u sastavu za subotnji meč sa Redingom u FA kupu.

Podsetimo, Šnajderlin je na korak od prelaska u Everton više o tome OVDE.

''Dopustio sam im da napuste klub u slučaju pravih ponuda. U ovom momentu ne računam na njih i zbog toga nisu u sastavu za naredni meč. Pre nekoliko nedelja delovalo je da 100% odlaze, ali u ovom momentu su u odnosu na male ponude, šanse minimalne, u odnosu na kvalitet koji poseduju. Dakle, čekamo prave ponude i onda mogu da odu''
, rekao je Murinjo.

On je takođe potvrdio da bi Bastijan Švajnštajger mogao da ostane do kraja sezone.

''On želi da ostane u klubu i možda ne ode u januaru'', istakao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dezerter
Saturday, 07.01.2017
00:26

Depaj je dobar igrac ,kog treba istrpeti pola sezone da se uklopi ,imam sut ,brzinu ,jednostavnost ,snazan za krilnog igraca ,borben ,Mancester zaleteo sa prodajom ,Depaj u Arsenal da ode i napravi karijeru. Manji je pritisak nego u drugim pl gigantima.

avatar
Bat
Friday, 06.01.2017
21:35

ponadao sam se da je felaini jedan od te dvojice..

avatar
Friday, 06.01.2017
18:01

Koliko ja vidim Everton je ozbiljno rešio da se u narednim godinama bori za titulu. I Depaj i Šnajderlin mogu da budu vrhunska pojačanja ako ih Kuman dovede u red. Ako sedmica ostane upražnjena Depajovim odlaskom Grizman neće moći da odoli - naš je 100%.

avatar
MSSZRMK
Friday, 06.01.2017
22:23

To zavisi od Simeonea ako ode u Inter otice i Grizman negde ali bez toga sumnjam mada bi Diego opet pronasao nekog koga bi izgradio u vrhunskog igraca.

avatar
mrancic
Saturday, 07.01.2017
09:12

Greška što podcenjuje Everton.Ne treba da mu prodaje igrače.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 06.01.2017
16:51

Nek ostane Svajni. Mogao je on da igra al Murinjo pogresio u vezi njega,od Felainia je bolji 100%. Trebao je da dobija povremeno sansu da igra i da se lagano vrati u formu.

avatar
mrancic
Friday, 06.01.2017
18:35

Švajni?Jel on nekada svrati uklub.Koliko čitam dočekuje sa Anom pravoslavni božić.Pre bih rekao da izbegavaju da mu plate odjednon celu sumu koju mu duguju.A da je bolji od Felainijja jeste.