Murinjo ponovo kupuje na 'Nou Kampu'?!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 29.12.2014.
17:57
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati glasinama koje stižu sa ostrva, stopama Seska Fabregasa bi mogao da krene jedan njegov dojučerašnji saigrač.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Nova meta Čelsija je Serđio Buskets!

Zadnji vezni Barselone navodno nije u najboljim odnosima sa Luisom Enrikeom, a dodatni problem predstavljaju i pregovori sa upravom oko novog ugovora.

'Plavci' traže zamenu za Džona Obija Mikela, Nigerijac doduše malo igra jer je Nemanja Matić cementirao to mesto za sebe, ali Žoze Murinjo izgleda namerava da ima više igrača u rotaciji na svim pozicijama zbog učešća na više frontova i velikog broja utakmica.

Osim Čelsija, za Busketsa se interesuju Pari Sen-Žermen i Bajern Minhen.

Ipak, nikakvih konkternih podataka o bilo kakvoj ponudi i još uvek nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos
Monday, 29.12.2014
19:40

Nece se pored Matica naigrati.

avatar
MANUTD
Monday, 29.12.2014
19:52

Nemoj potcenjivati Busketsa, covek je osvojio pregrst trofeja, sto na klupskom sto na internacionalnom nivou, i u svakom tom takmicenju je on taj koji predstavlja kicmu ekipe. Svetska klasa, a sasvim sigurno jedan od 3 najbolja zadnja vezna na svetu.

avatar
mungos
Monday, 29.12.2014
21:21

Daleko je on od loseg igraca. Klasa je. ALi nije bas tolika klasa koliko je i srece imao. I da nije igrao, Spanija i Barsa bi uzeli pregrst trofeja. Ali ce svakako biti odlican igrac za rotaciju

avatar
Monday, 29.12.2014
21:03

Treba Buskets mnogo toga da uradi da bi bio medju 3 najbolja zadnja vezna na svetu. To sto je osvoji ide mu na konto sto je Spanac i sto igra za Barcu, individualno, nije neki igrac, u Barci ga krasilo zato sto je ispred sebe imao Xavija i Iniestu na terenu, odnosno svog oca u upravi kluba.

avatar
Herkules88
Monday, 29.12.2014
20:44

precenjen igrac, imao je srecu da igra u jakim ekipama sa jakim saigracima