Murinjo pazari u Rimu?

Autor: Miloš Marković
sreda 14.10.2015.
12:16
Izvor: Sportske.net

Shvatio je Abramovič da nije dobro poslovao tokom leta, dao je izgleda odrešene ruke Žoze Murinju.

BETA/AP Photo/Sergei Grits
BETA/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Menadžer, trener, skaut.

Murinjo je tri u jedan. Videli ste ga kao džedaja u Ukrajini, gledao je jarmolenka sa čijim je agentom navodno i lično razgovarao tom prilikom, iznevši uverenje da ozbiljno prati njegov napredak i da ima jaku želju da ga dovede na Stamford Bridž.

murinjo

Osim ovog napadački orijentisanog fudbalera, Murinjo se okrenuo i rešavanju problema u defanzivi.

Povređeni Ivanović ima zamenu u Aspilikueti, na levom beku je doveden Baba Rahman, defanzivu je pojačao Papi Đilobođi. uveliko se govori o Džošu Stounsu kao alternativi Kejhilu, a Murinjo je naslednika Džona Terija (izgleda) našao u Italiji.

Murinjo je navodno zainteresovan za Kostasa Manolasa, defanzivca Rome koji je u reprezentaciji Grčke do sada odigrao 21 meč. Ovaj 24-godišnjak je u Romu stigao prošlog avgusta iz Olimpijakosa, postigao je jedan gol na devet utakmica ove sezone.

Ovaj fudbaler je dovođen u vezu i sa Arsenalom, ali je ipak završio u Rimu, a sumnja se da će rukovodstvo Vučice tek tako pustiti fudbalera u kome vidi veliki potencijal i kvalitet za budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baxter Stockman
Thursday, 15.10.2015
15:04

Ako Roma uspe da dovede Benatiju onda bi se ovo moglo i dogoditi... Ali da se ja pitam u Romi ne bi Manolasa prodavao... Odlican stoper.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Thursday, 15.10.2015
06:22

Kakav Manolas ne valja to nista Stouns ili niko

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 14.10.2015
13:57

ima sa usreci sa tim propalitetom...

avatar
NIKE
Wednesday, 14.10.2015
13:15

Dobar je Manolas stoper, bio bi dobro pojačanje za plavce, samo treba dati šansu i Đilobođiju, garantujem da je za klasu bolji i brži od Kejhila, takođe Baba Rahman bi pokazao da je odlično pojačanje, ali Mou očigledno zna nešto više od mene, pa mu ne daje šansu, najvažnije po Chelsea je da dovede kreatora igre da može mijenjati Seska, jer on je sklon da ispada iz forme, spominju se (Neves, Koke i Pogba), skreno nisam siguran da će u Januaru uspjeti da dovede nekoga od njih.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 14.10.2015
12:44

Ovaj bi trebalo na svake 2 godine da menja komplet ekipu