Murinjo otpisuje Oskara?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 06.04.2015.
15:49
Izvor: Sportske.net

U stalnoj potrazi za unapređenjem svog tima, Murinjo konkurentnost konstatno podiže na viši nivo. Kako stvari sada stoji, ritam ne uspeva da isprati Oskar.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Priprema li Murinjo teren za letnji rastanak?

Dok se u javnosti govori o Sterlingu, Volkotu i još ponekim imenima kao potencijalnim pojačanjima Čelsija, jasnije postaje gde bi se oni uklopili u Murinjov tim. Ako ste gledali meč sa Stoukom, videli ste da je Oskar izveden sa terena na poluvremenu.

Dodatno, Murinjo je svojom izjavom podgrejao atmosferu u vezi sa fudbalerom koji od januara nije uspeo da spoji čitavih 90 minuta na terenu.

Jednostavno, fudbaleri koji su dobri ostalima, zna to Huan Mata, za Murinja nisu dovoljno dobri.

„Ne kažem da je Oskar igrao loše, kažem da nije igrao dovoljno dobro. U tome postoji ogromna razlika.“, objasnio je Murinjo, kod koga matematičke analize ne igraju presudnu ulogu, što se ogleda u direktnom poređenju Oskara i Fabregasa, koji nailazi na sve glasnije kritike.

„Za mene, fudbal nije samo matematika.“

„Kada pojedini ljudi govore da je Fabregas u lošoj formi jer mu je opao broj asistencija, ja kažem da broj nije isti jer fudbalerima kojima dodaje loptu ne postižu golove. Naprotiv, smatram da Fabregas igra predivno.“, istakao je Murinjo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke