Murinjo - Novi ugovor i 100 miliona!

Autor: Boris Jovanović
petak 13.03.2015.
12:02
Izvor: Sportske.net

Ako ste pomislili da su pozicije "Posebnog" uzdrmane, prevarili ste se. Roman Abramovič će ga "nagraditi"!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Žoze Murinjo bi ostao trener Čelsija čak i da izgubi titulu, posle eliminacije iz Lige šampiona.

On je poslednji put ispao ovako rano u Ligi šampiona još 2009. u osmini finala sa Interom, da bi sledeće sezone pokorio Evropu. Hoće li mu to ponovo poći za rukom ostaje da vidimo, tek njegove pozicije nisu poljuljane.

Štaviše, Roman Abramovič bi želeo da "Posebni" dugo ostane u Čelsiju i spreman je da mu ponudi novi ugovor, ali i novac za letošnje renoviranje tima.

Prema pisanju britanskih medija Murinjo će imati na raspolaganju blizu 100 miliona evra kako bi osvežio tim, rešio ključne pozicije u odbrani i ofanzivi i napravio ekipu spremnu da se naredne godine bori za osvajanje Lige šampiona.

Šta nedostaje ekipi?

Pre svega štoper, Teri će ostati, ali sa smanjenom minutažom, a nije tajna da Murinjo želi Varana iz Reala, spreman je da izdvoji 40 miliona evra za Francuza koji nije zadovoljan u Madridu. Jasno da će se Real opirati, ali Murinjo računa na želju igrača.

Uz njega, meta je i Markinjoš iz Pari Sen Žermena, koga je želela Barsa, ali i Junajted. Ako bi doveo ovu dvojicu igrača, Portugalac bi svakako rešio pozicije štopera za dugi niz godina.

I napad će pretrpeti izmene, Remi odlazi, Drogba će završiti karijeru, a Murinjo će verovatno dovesti dvojicu napadača. Jedan je, po svemu sudeći Dibala iz Palerma, pošto Ikardi ostaje u Interu. Mladi Argentinac će takođe koštati između 30 i 40 miliona evra, a još jedno pojačanje bi trebalo da bude Daglas Košta iz Šahtjora koji je javno izrazio želju da se preseli na "Stamford Bridž".

Čelsi će deo ovih transfera finansirati od sponzorstva Jokohame koja bi na račun plavaca za reklamu trebalo da uplati 50 miliona evra. Neki igrači će biti prodati, verovatno Kejhil, pominje se odlazak Obi Mikela i Ramireša, a posle godinu dana bi u Atletiko mogao da se vrati Felipe Luis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 13.03.2015
13:05

Dijego i Daglas, to su Koste dve:-D Dajte nama Kejhila, on sigurno nece biti promasaj!:-D