Murinjo ipak pušta igrače u januaru?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 18.12.2014.
17:10
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je nedavno izjavio kako neće biti odlazaka u januaru, i kako mu svi igrači trebaju u napornoj bici u Premijer ligi i Ligi šampiona, ali danas je stigla vest da će odlazaka, po svemu sudeći, biti.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Kurt Zuma mogao bi da bude pozajmljen Bešiktašu ove zime.

Zbog fantastične forme dvojca Teri-Kejhil, koji je ponovo najbolji štoperski tandem u Premijer ligi, mladi Francuz nema puno prilika da igra.

Zbog toga je odlučeno da on napusti klub u potrazi za većom minutažom, a odluka je pala na Bešiktaš.

Bešiktaš igra odlično ove sezone, prošli su kao prvi u Ligi Evrope iz grupe sa Totenhemom, u kojoj je igrao i naš Partizan, a takođe bi na ovu odluku moglo da utiče i to da bivši igrač Čelsija Demba Ba igra odlično.

Bivši napadač Plavaca bi mogao da pomogne Zumi da se snađe u Turskoj, pa bi ovakav aranžman bio od koristi i jednom i drugom klubu, a i Zumi, koji bi dobio veću minutažu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 18.12.2014
18:17

Nema veze sa istinom i nema sile da se desi, jer smo i tako tanki na poziciji stopera, a on ce treceg stopera da salje na pozajmicu? Ko prati Celsi zna da je Zoze rekao da je Zuma spreman za prvi tim i da jedini razlog zbog kojeg ne igra jeste odlicna forma i Terija i Kejhila. Ponavljam, nista od ovog, da ste napisali da ce Salah na pozajmicu, rekao bih da je vise verovatno.

avatar
PakyCFC
Thursday, 18.12.2014
18:45

Pa čiste gluposti. Možda samo Salah ode iz kluba, ovako niko drugi neće.

avatar
Benz
Thursday, 18.12.2014
19:31

da sam na zozeovom mjestu zumu bi poslao u barnli,qpr,wba ili neke slbije klubove ali koji igraju u PL.....imace minutazu a i naviknuti ce se na ligu....a u slucaju suspenzije terija ili kejhila tu je bane koji ih moze pokriti...