Murinjo hoće Alveša, Ima li Bane razloga za brigu?

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.10.2014.
12:57
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji javljaju da je Žoze Murinjo urgirao na rukovodstvo svog kluba da kontaktira Danija Alveša, koji je najavio da će od naredne godine igrati u Engleskoj.

Beta/AP Photo/Leo Correa
Beta/AP Photo/Leo Correa

Povezane vesti

Fudbaler Barselone se bliži kraju boravka u Španiji.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone, već ranije je postigao dogovor sa rukovodstvom Barse da će kao slobodan igrač narednog leta otići iz kluba.

Brazilac je javno govorio poslednjih dana o tome da će birati klub iz Premijer Lige, samo je podigao pozornost engleskih klubova koji će se boriti za njegov potpis.

Prema pojedinim informacijama, Liverpul je prvi pokazao interesovanje, a danas engleski mediji sugerišu da je za iskusnog Brazilca zagrizao i Žoze Murinjo, koji ne želi da propuisti priliku da bez obeštećenja dovede igrača takvog kvaliteta i iskustva.

Ako se ovakve informacije i pokažu kao tačne, to znači da će u narednoj sezoni srpski fudbaler Branislav Ivanović imati (najozbiljniju) konkurenciju za mesto u timu.

Jedno je sigurno, čak i da dođe Alveš, Bane se neće uplašiti.

ivanovic bane

Srbin je u Čelsi stigao 2008. godine, promenio ukupno devet menadžera kod svih redom je igrao značajnu ulogu, fudbaleri su dolazili i odlazili baš kao i treneri ali on je ostajao.

U tekućoj sezoni je i definitivno pokazao da je jedan od najbitnijih fudbalera Murinjovog tima. Njegove partije i golovi zavredili su opšte pohvale i aplauze javnost.

Sasvim zasluženo, mora se reći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke