Murinjo dovodi DVOJICU iz Italije!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 22.01.2015.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija londonskog kluba je u Italiji gde su započeti pregovori u vezi sa transferom, ne jednog, već dvojice fudbalera.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Već se u medijima pojavila priča o OVOM fudbaleru koji bi tokom zime mogao da se preseli na Stamford Bridž.

Kolumbijac je privukao veliku pažnju svojim partijama minule sezone, nastavio i u Brazilu, Murinjo želi da interveniše i kupi 26-godišnjeg igrača Fiorentine za sumu od 20 miliona funti.

Ipak, engleski mediji javljaju da će Plavci u Italiji pokušati da ostvare još jedan posao.

Želja londonskog kluba je, navodno, Pol Pogba, sjajni fudbaler šampiona Italije. Čelnici Juventusa neće uspeti još zadugo da zadrže fenomenalnog Francuza, čiji je agent i sam rekao da je rastanak neminovnost i da je samo pitanje vremena kada će Pogba otići iz Italije.

Hoće li se to desiti u januaru?

Čelsi se nada da će ponudom od 40 miliona funti uspeti da prestigne rivale i ostale konkurente, a samog igrača privoleti na Stamford Bridž. Murinjo je spreman da uz novac ponudi i jednog od svojih fudbalera klubu iz Torina, pre svega se pominju Mikel, Širle i Ramireš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lepi Mile
Thursday, 22.01.2015
13:08

Smesno 40 miliona za Pogbu! Ako smo vec u ovom preplacenoj eri fudbala, onda Paol vredi zasigurno 100 miliona jer je fantastican. Sigurno da vredi vise od Jamesa Rodrigueza, Balea i Kake pojedinacno u svoje vreme. Super igrac.

avatar
BrutalnoIskren#7
Friday, 23.01.2015
02:27

Navijac sam Intera ali Pogba mora jos znoja da prolije da bi bio u istoj recenici sa Kakom. Covjeka su povrede sputale da pokazesve sto zna u Realu ali sigurno jedan od najboljif ofanzivaca u zadnjih 20 godina.