Može li Kejn da odbije Junajted?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.05.2015.
11:41
Izvor: Sportske.net

Dosta fudbalera nije moglo da odbije Mančester Junajted u prošlosti, iako su igrali za najljuće rivale. Nekoliko njih je došlo sa "Lejna".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pisali smo vam o interesovanju Mančester Junajteda za Harija Kejna, otkrovenja ovogodišnje Premijer lige. Postigao je 30 golova za Totenhem ove sezone, izbio u prvi plan, našao se na listi najboljih klubova sveta...

Jedan takav je i Mančester Junajted, klub koji je veoma teško odbiti, istorija to svakako pokazuje.

Fudbaleri koji su igrali za najljuće rivale Mančester Junajteda prelazili su u jedan od najvećih svetskih klubova, jednostavno nisu mogli da odole ponudi kluba sa "Old Traforda".

Vejn Runi iz Evertona, Van Persi iz Arsenala, Dimitar Berbatov iz Totenhema, Majkl Kerik iz Totenhema, Tedi Šeringem iz Totenhema...

Vidite i sami koji klub dominira.

Spisak je predugačak, ovo su samo neki od najboljih u novijoj istoriji, a hoće li im se priključiti i Hari Kejn, ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko meseci.

Totenhem na čelu sa Poketinom je izrazio želju da zadrži ovog sjajnog napadača, ali je pitanje šta će uraditi ukoliko Mančester Junajted pošalje "ponudu koja se ne odbija".

Hari Kejn sigurno želi da igra Ligu šampiona, što će se veoma teško desiti u Totenhemu u narednih nekoliko sezona, uz veliko poštovanje prema klubu sa "Lejna".

Ipak, postoji nekoliko igrača koji su odoleli ponudama Mančester Junajteda.

Pol Gaskojn, Alan Širer, Ronaldinjo... Ima ih nekoliko, ali u dosta manjem broju od onih koji su svoju karijeru želeli da grade u klubu koji važi za jedan od najpopularnijih i najboljih na svetu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leyton Orient
Sunday, 17.05.2015
20:21

Imao jednu dobru sezonu ... tako da dosta je skakljivo pitanje dal ga dovoditi ili ne ... ko zna sta ga ocekuje sledece ... mada sve je moguce mozda eksplodira jos vise a mozda i padne ispod proseka ... ko ce ga znati

avatar
Dusan Petrovic
Sunday, 17.05.2015
15:45

Totenhem ima rivalstvo sa Arsenalom,a ne sa Mancesterom,ne vidim zasto bi bio problem da predje u Junajted

avatar
Аполо
Sunday, 17.05.2015
14:04

Steta ako je istina da cemo dovesti Bale-a, za te pare se mogu dvoesti 2-3 dobra igraca, a jedan od njih da bude i napadac. Moje misljenje je i dalje da bi nam Cavani bio mozda najbolja solucija trenutno, samo je pitanje koliko je tacno da je nezadovoljan u PSG posto novine svasta pisu. Eto vec su pre mesec i nesto preselili Gundogana kod nas, a koliko vidim ne nazire se ni njegov, a ni Humelsov prelazam u MU.

avatar
Nani
Sunday, 17.05.2015
19:50

Cavani su bacene pare jer ima 29 godina.. a Kejn ima 22/3..

avatar
Sunday, 17.05.2015
13:15

Sudeci po istoriji-ne moze. Ali, jedno je istorija, a drugo je realnost, stvarnost. Voleo bih njega i Hesea da vidim sledece godine u napadu, pored Runija, naravno.

avatar
Sunday, 17.05.2015
12:26

I sada ce neko, za igraca koji je imao jednu dobru polusezonu u celoj karijeri, da da 40 miliona, a onda ce da mu sutiraju auto kada ne bude dao gol u prve 3 utakmice?! Decko je pokazao talenat, pokazao je da ume i da je sposoban da igra na vrhunskom nivou, ali i nista vise od toga. Ko misli da ce on biti vrhunski igrac (a ne kazem da nece) samo na osnovu jedne dobre polusezone, taj je lud. Za njega bi bilo najpametnije da jos jednu sezonu odigra u totenhemu, a onda ako ponovi dobre igre, onda je spreman da ide u najvece klubove. A verovatno ni njemu u totenhemu nije toliko lose :)

avatar
Стефан Б.
Sunday, 17.05.2015
11:50

Ronaldinjo nije odolio ponudi Junajteda, sve je bilo spremno za potpis za nekih 20ak miliona eura, ali su onda vlasnici Junajteda htjeli da smanje cijenu, zbog toga ga je PSŽ prodao Barsi.

avatar
la_decima10
Sunday, 17.05.2015
11:49

vidićemo..hehhe